Handelsbetingelser – online gavekort

Handelsbetingelser for online køb af gavekort

Generelt

Udstederen er For Enden af Gaden ApS (herefter Udstederen).

Det vil altid være Udstederen, der leverer ydelsen, som gavekortet giver adgang til.

Aftale om køb/salg af gavekort indgås mellem dig og Udstederen, som er din direkte og egentlige aftalepart. Udstederen er ansvarlig for opfyldelsen af aftalen med forbrugeren og hæfter over for forbrugeren for samtlige forhold vedrørende gavekortet.

Ved accept af nærværende handelsbetingelser bekræftes følgende:

 

Fortrydelsesret – Gavekort/Værdibeviser

Køb af gavekort er jf. dansk forbrugerlovgivning tilknyttet en fortrydelsesret på 14 dage, fra du har modtaget din ordrebekræftelse via e-mail. Eventuelle krav i forbindelse med manglende levering eller mangler ved den leverede ydelse rettes direkte til Udstederen.

Ønsker du at fortryde dit køb, kan du kontakte For Enden af Gaden ved at skrive til kontor@forendenafgaden.dk eller ringe på telefonnummer 86 600 500. Oplys den unikke kode ved henvendelse. Gavekortet må ikke være indløst eller påbegyndt indløst.

Det fulde beløb vil blive returneret inden for 3 hverdage til købers konto, såfremt fristen for fortrydelsesretten er overholdt, og når det er sikret, at enheden ikke er indløst.

Det er kun køber – ikke modtager – der oppebærer fortrydelsesretten. Er enheden indløst af modtager, kan fortrydelsesretten ikke gøres gældende.

Af sikkerhedsmæssige årsager refunderes beløb kun til købers konto.

 

Priser og køb

Du har mulighed for at betale med Dankort, Visa, Visa Electron og MasterCard. Der tillægges et ekspeditions-/billetgebyr, hvilket tydeligt fremgår i forbindelse med dit køb. Der tillægges ikke kortgebyr til din betaling hvis du benytter et privat kreditkort. Der tillægges kun kortgebyr på firma kredit kort og kreditkort udstedt uden for EU.

Betaling sker via en sikker forbindelse SSL, hvor indtastede oplysninger krypteres, så de ikke kan læses af andre.

Alle oplyste priser er inklusive moms. Betaling trækkes samtidig med at du modtager kvittering på dit køb.

Når købet er gennemført, vil en bekræftelse/kvittering og gavekortet blive sendt til den e-mail adresse, der angives i forbindelse med købet. Køber bedes kontrollere den indtastede mailadresse og være opmærksom på at bekræftelse/gavekort kan ende i uønsket post.


Indløsning
Ved indløsning medbringer forbrugeren gavekortet i printet form. Gavekortet er at betragte som kontante penge.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis det bortkommer, men vi kan fremsende et nyt på det resterende beløb. Du bedes kontakte For Enden af Gaden ApS ved at skrive til kontor@forendenafgaden.dk.

Du accepterer, at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, der måtte være, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Det samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis gavekortet gives væk.

 

Persondatapolitik
Udstederen er dataansvarlig – Flexybox er vores databehandler.

Persondatapolitikken i dette afsnit beskriver hvordan Udstederen indsamler og behandler dine personlige oplysninger.

Når du køber et gavekort, registreres de oplysninger du angiver i forbindelse med transaktionen:

  1. i) Navn
  2. ii) E-mail adresse

iii) Telefonnummer

Der anmodes alene om oplysninger som er nødvendige for at Udstederen kan opfylde aftalen med dig.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte Udstederen direkte på:

For Enden af Gaden

Sct. Mathias Gade 9

8800 Viborg

Som registreret har du mulighed for at få indsigt og for at kunne gøre indsigelse mod en registrering jf. reglerne i Databeskyttelsesforordningen.

Ved at kontakte Udstederen skriftligt kan du få indsigt i de oplysninger der er registreret om dig, samt anmode om af få personoplysningerne slettet.

Generelt

Som forbruger, er du altid beskyttet af den gældende lovgivning på området i henhold til forbrugeraftaleloven og købeloven.

Oplysning om klagemuligheder

Ved indgivelse af en klage skal dette ske skriftligt til For Enden af Gaden på kontor@forendenafgaden.dk.