Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

menu den 18. februar

Forret

Confiteret and med glaseret perleløg, sprød quinoa skal, toppet på boghvede og kantareller. Hertil kalvesky på flaske, pisket smør og friskbagt brød på semulje.

Mellemret

Koldrøget laks med citron perler, knas og urtedressing

Hovedret

Grillet Himmerlands mørbrad toppet med sprød jomfruhummer krokette. Hertil puré af gulerod, brændende kærlighed, bagte skalotter og tomatiseret sauce.

Det søde punktum

Tapas af vinteræbler, kanel og mazarin. Chokoladedessert. Knas, pisket skum og passion. Hertil puré, sylt og is.

med vin fra kælderen samt kaffe til desserten.

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Goumet 399.-