Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

Menu den 3. december

Forret

Rørt surimi og hvid fisk i krydret skum af kartoffel, støv af urter og brunet smør

Mellemret

Små Russiske kager toppet med koldrøget laks - håndpillede rejer, sylt, creme på frisk røget ost og et hav af urter

Hovedret

Helstegt ungkvægs culotter, pommes Anna, bagte og stegte sager fra jorden, chips og reduktion på kalvesky

Det perfekte punktum

Frisk bagt cheese cake med kisbære glacé, kanel og sorbet

med vin fra vores vinkælder til maden samt kaffe til desserten.

Skal bestilles senest kl. 19:30 med mindre andet er aftalt på forhånd

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Goumet 445.-