Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

Menu den 23. april

Forret

Vores jyske Fuchka med stegt creme af tomat og hvidløg toppet med persille støv og frisk ramsløgsolie

Mellemret

Let flamberet laks fra kyst, skilt sauce med syndig crèmefraiche, et hav af urter og syrlige drops, hertil brød og smør

Hovedret

Bouf af skøn fedt marmoreret striploin, Annas kartoffel, selleri gratin og rosmarin glacé

Et perfekt punktum

Ren chokolade brownie, brændt chokolade vanilje og kardemomme pocheret pære, luftig mousse på chokolade og syre.

med vin fra vores vinkælder til maden samt kaffe til desserten.

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Goumet 445.-