Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

Menu den 17. juni

Forret

Sprød papadums med serranoskinke urtemayo og forårsløg

Mellemret

Carpaccio af kalvemørbrad med revet Vesterhav ost, trøffel mayo, syltede tyttebær og ristede nødder

Hovedret

Smørstegt kulmule filet med frisk spinat, grønne asparges, cremet hummer sauce og petit kartofler vendt i urter.

Et perfekt punktum

Sprød Mille-Feuille med friske hindbær og citrus sorbet

med vin fra vores vinkælder til maden samt kaffe til desserten.

Skal bestilles senest kl. 19:30 med mindre andet er aftalt på forhånd

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Gourmet 469.-