Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

Menu den 8. oktober

Forret

Cremet jordskokke suppe, med frisk fanget kuller fra kyst, toppet med sprøde rødder

Mellemret

Grillet surdej bruchetta med soltørret tomater og sprød skinke, vendt i ost fra Vesterhavet

Hovedret

Langtidsstegt kalvemørbrad med gratineret pastinakker, karameliseret gulerødder og bund af jordens røde sager og dyb sauce på rødvin.

Et perfekt punktum

Smagfuld flamberede blommer med syndig kold vanilje og mørk creme.

med vin fra vores vinkælder til maden samt kaffe til desserten.

Skal bestilles senest kl. 19:30 med mindre andet er aftalt på forhånd

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Goumet 445.-