Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

Menu den 11. februar

Forret

Vores Langtidstegt ungkvæg forklædt som Vitello tonato, med en luftig skum, syltet sennepskorn og salte kapers

Mellemret

Mørk og kraftig jysk løg suppe, med noter af timian og balsamico, serveret med vesterhavs gratineret surdej.

Hovedret

Frisk fanget kuller i et hav af urter på bund af cremet jordskokker og lun saute af spinat sat på skilt hvidvinssauce med krydret grøn olie

Det perfekte punktum

Syndig flamberet lune Blommer på bund af gylden marengs og krydret sauce på brun farin.

med vin fra vores vinkælder til maden samt kaffe til desserten.

Skal bestilles senest kl. 19:30 med mindre andet er aftalt på forhånd

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Gourmet 469.-