Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

Menu den 26. september

Forret

Frisk stegte squash fra en af vores venner med vores stegte røde linser og skønne svampe med masser af løg, fløde og hvidløg, på bund af brændt ajvar og urt

Mellemret

Kalve fra det grønne Himmerland lyn stegt til carpaccio med revet vesterhavsost, trøffel og syrlige tyttebær

Hovedret

Friskfanget fisk fra Thomas Kyst på bund af karamelliseret rørt pure, sprødt sylt og knuste kartofler, sat med skilt burre blanc

Et perfekt punktum

Skøn Sensommer tærte med bagt bund, vilde bær, chokolade creme og syndig Vanilje is.

med vin fra vores vinkælder til maden samt kaffe til desserten.

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Goumet 445.-