Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

Menu den 21. september

Forret

Vores jyske carpaccio toppet med vesterhavsost, nødder, basilikum, hvidløg samt små syltede løg, sprødt og karse i kulør

Mellemret

Cremet blomkålssuppe skilt med grøn olie sat med bagt kuller samt rodfrugter i chips og urter

Hovedret

Sprødstegt kylling i ajvar, kartofler på lag, sauce blanquette og frisk grønt på bund af pure

Et perfekt punktum

Sensommer kage af bær, sat på karamel fudge, knuste cookies, syltede skovbær og havtorns sorbet

med vin fra vores vinkælder til maden samt kaffe til desserten.

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Goumet 399.-