Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

Menu den 26. maj

Forret

Lækker koldrøget og varmrøget laks med sommer spinat i syndig fløde og fleuron

Hovedret

24 timers Sous Vide ungkvæg med ajvar på bund af løgpure. Serveres med bagte skalotte, grillet rødløg, små petitter stegt i nøddesmør og ægte Bearnaise sauce.

Mellemret

3 styk danske øko oste med sød kompot og sprøde kiks

Det søde punktum

På en bund af sprød chokolade og hakket pistacie ligger et lag med blød nougat og saltet karamel som igen er toppet med sprød chokolade og hakket pistacie. Serveres med krystal hvid chokolade, syltede bær og mango sorbet

med vin fra kælderen samt kaffe til desserten.

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Goumet 399.-