Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

Menu den 20. maj

Snack

Smagfulde kødboller i fermenteret tomat sauce.

Forret

Stegt pigvar på bund af søde løg toppet med friske ærter, cremet blanquette og knasende bacon

Hovedret

Vores langtidsstegt culotte, nye sprøde kartofler i havens grønne urter, cremet peber sauce med fyld af bøgehatte og perleløg, toppet med syltet tyttebær.

Det perfekte punktum

Syndig kold vanilje med fyldig skum på toppen, kaffe, saltet karamel og bær kompot.

med vin fra vores vinkælder til maden samt kaffe til desserten.

Skal bestilles senest kl. 19:30 med mindre andet er aftalt på forhånd

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Gourmet 469.-