Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra
Aften 17-luk
Når du søger lidt særligt eller specielt
Særlige lækkerier
Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer
10 serveringer kr. 499,- pr. person
Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet
Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert
Kroket af confiteret and og timian glace
Sprød wonton toppet med bagt peber og italiensk skinke
Vores gravad laks i rødbede, fennikelfrø, frisk dild og jysk klassisk ravigote sauce
Rejer i sprødt urtesvøb med chilimayo
Små blinis på kul toppet med vores enebærrøgede laks, løg, fed fraiche og karse
Carpaccio af kalvemørbrad med blomme, trøffel, små sure bær og vesterhavsost
Tatar af dansk kalvemørbrad, kapers, cornichoner, syltet estragon og sprød pommes paille
Creme af røget kartoffel og porre toppet med ristet kapers, stegte græskar og sat med bagt blomkål
Kyllingebryst stegt i butterfly på citron, fermenteret hvidløg og urter
Helt klassisk Creme Brulee med masser af vanilje, syltet æble, iscreme og en duft af brændt rørsukker på toppen
Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra
Månedens menu dining
2 retter 309,-
3 retter 369,-
Klassisk flad med et jysk twist
Små blinis på kul toppet med vores enebærrøget laks, løg, fed fraiche og karse
Længe undervejs
Helstegt ungkvæg i timian, rosmarin og hvidløg med grillet grønt, pure, vores egne jyske fries og sauce diable, grillet græskar, røget kartoffel creme, revet urtecroutons, fritter og peber glace
Lun og lækker
Vores lune friskbagte mazarinkage med cremet is, blommer syltet med citron og anis, vores sure curd og karamel
Værsgo' dit valg
a la carte – forret, hovedret og dessert
Din menu – din smag 😉
Apertif & Starters:
Champagne Blanc de Blanc
79,-
Thierry Tournier
79,-
Tor del Colle Prosecco
69,-
Marterey , Chardonay
69,-
Snacks som starters:
Rejer i sprødt urtesvøb med chilimayo
89,-
Kroketter af confiteret and og timian glace
79,-
Sprødstegt kuller hale med sauce tatar
69,-
Sprød wonton toppet med bagt peber og italiensk skinke
69,-
Saltede mandler og oliven
59,-
Jysk Patatas Bravas med salsa og Aioli
59,-
Hvidløgsbrød og pisket cremefraiche
69,-
Vores hvidløgsristet surdejsbrød med pillet krabbe i chilimayo
99,-
Snegle, hvidløg, urter, smør, knas og grove croutoner
99,-
Forretter
Fra min tid i Bordeaux
Tatar af dansk kalvemørbrad, kapers, cornichoner, syltet estragon, en klat sennep, en klat trøffelmayo og sprød pommes paille
109,-
Klassisk flad med et jysk twist
Små blinis på kul toppet med vores enebærrøgede laks, løg, fed fraiche og karse
99,-
Mør med mere mørt på
Carpaccio af kalvemørbrad med blomme, trøffel, små sure bær og vesterhavsost
109,-
Fra øverste hylde
Vores gravad laks i rødbede, fennikelfrø, frisk dild og jysk klassisk ravigote sauce
109,-
Den helt grønne
Creme af røget kartoffel og porre toppet med ristet kapers, stegte græskar og sat med bagt blomkål.
99,-
Hovedretter
Direkte fra Thomas Kyst
Smørstegt pighvar på brændende kærlighed og cremet hummerbisque
299,-
Den forbrændte
Peber bouf brændt i cognac og smurt med grov sennep, sat med frisk peber og vendt i syndig flødesauce
309,-
Kærlighed for 2 – vores delefad for 2
Helstegt kalvemørbrad, vores egne jyske sprøde fritter og bearnaisesauce
599,-
Den lette og lyse
Kyllingebryst butterfly i citron og urter sat på cremet kartoffel og porre med stegt hjertesalat, mormors dressing og revet vesterhavsost
259,-
Jysk veganer Dahl
Kogte røde linser i hotte krydderier, masser af tomater, spinat, drysset med knuste ristede nødder, toppet med vores grønne raita på oliven mynte og agurk
239,-
Dessert
Brændt creme
Helt klassisk med masser af vanilje og en duft af brændt rørsukker på toppen
89,-
Karamel drøn
Chokolade, karamel og fudge på lag sat med sylt af blommer, hvid Cocio og syrlig panko knas
99,-
Lun og lækker
Vores lune friskbagte mazarinkage med cremet is, blommer syltet med citron og anis, vores sure curd og karamel
89,-
Le Grand Fromage
3 skæve oste fra vores oste mand i Århus med rugbrøds tuilles, salt og sødt.
99,-
Jyske Petits Four
Hjemmebagt kransekage
79,-
Lidt ekstra til din hovedret?
Vores sprøde fritter
med havsalt
59,-
Kartoffelcreme
røget kartoffel og porre rørt med brunet smør, citrontimian og creme fraiche
59,-
Romainesalat
med mormordressing, syltet løg, fennikel, sennepskorn, ristede kerner og skud
59,-
Grillede porrer
med citron, friskost, sort peber og dildolie
59,-
Grillet vinterkål
med saltet yoghurt, æble og ristede mandler
59,-
Spicy jysk Dahl
røde linser, spinat, ristede nødder og vores grønne raita
59,-
Grillet græskar
med røget kartoffel creme og urtecroutons
59,-
Grillet surdejsbrød
med frisk mozzarella, søde tomater, vesterhavsost, basilikum og ristet nødder
59,-
Madhusets klassiske caferetter med et tvist
Aften retter
Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.
Madhusets caferetter
Alle vores burgere serveres med sprøde fritter, ketchup og kryddermayo
Pasta Basta
Hvidløgs stegte tigerrejer i klassisk syndig hvidvinssauce med pappardelle
169,-
Jysk Carbonara
Pasta carbonara, parmesan, fløde, æg - enkel, fed og røget
159,-
Den jyske
Confiteret andelår på salat, spidskål, bagte æbler, stegt selleri, syltet græskar vendt med vores ribs vinaigrette
159,-
Vores romer
Cæsarsalat vendt på grillet hjertesalat, vesterhavsost, kylling, syrnet fløde og croutons
149,-
Den frankofile
Chèvre Chaud på bitre salater med syltede valnødder og oliven
169,-
Viborgs første Fish & Chips fra Snapsting 2017
Friskfanget kuller fra Kyst i grov panko panering med vores jyske krydrede sauce tatar og grove fritter
149,-
Fish & Chips deluxe
Deluxe serveres med Kuller, jomfruhummer og havtaske alt pakket i sprød panko med vores grove sprøde fritter og krydrede sauce tatar
199,-
En hyldest til VFF – YODA, Lille og grøn, men altid overraskende i styrke
Stor grillet hakkebøf af kvæg toppet med revet ost, bacon, BBQ, bløde glaserede løg, grillet hjertesalat, chips af rødder og små stærke overraskelser. Alt smidt i en bolle smurt med vores kryddermayo.
189,-
Vinterens 3 i rap
Viborgs rigtige mini slider i eget hjemmebag med kartoffel og drys. Kroketter af confiteret and i timian glace med sprødt kål og chilimayo - sprødstegt kuller hale med sauce tatar og persillefrit - BBQ kalv og bacon med jysk slaw af forskellig kål
169,-
VVB – Viborgs Vildeste burger
Alt det bedste lagt på lag af stegt hakkedreng toppet med salsa, bacon og revet ost, sprødstegt BBQ kylling med vores jyske slaw, knuste kroketter af confiteret and i timian glace, glaseret løg, syrlige salater. Det hele smidt i en bolle smurt med vores kryddermayo.
189,-
Den helt sikre med ko
Frisk stegt hakkedreng med krydret tomat relish, revet ost, stegt bacon, BBQ, friteret sure agurker, løg og syrlige salater. Det hele smidt i en bolle smurt med vores kryddermayo.
159,-
Den helt sikre med kylling
Klassisk stegt kyllinge bryst med krydret tomat relish, revet ost, stegt bacon, BBQ, friteret sure agurker, løg og syrlige salater. Det hele smidt i en bolle smurt med vores kryddermayo.
159,-
Vege burger
Stor grillet kikærtebøf, BBQ, bløde glaserede løg, grillet hjertesalat, chips af rødder og små stærke overraskelser. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo.
159,-
Selvfølgelig skal junior også have god og lækker mad.