Aften 17-luk

Når du søger lidt særligt eller specielt

Særlige lækkerier

Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra

Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer

10 serveringer kr. 499,- pr. person

Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person

Skal bestilles af hele bordet og senest kl. 19:30

Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert

Små luftige jyske hapser med grøn mayonnaise og sortfodsskinke

Rejer i fillodej og urter og dip

Surdejsbrød tomater og Vesterhavsost

Tatar af dansk kalvemørbrad, kapers, cornichoner, syltet estragon og en klat sennep

Gambas jysk pil pil med hjemmebag til dyp

Hvid asparges med lækre håndpillede rejer, et lille hav af urter og hollandaise

Gratineret dansk jomfruhummere uden noget fis, serveret med urter i smør og surdej

Helstegt kalvemørbrad, sprøde flager i lag, vores grønt og syndig pebersauce

Smør stegte blomkålshjerter, ærter, bagte hasselnødder, citron, løgskaller og creme af kål

Sprød karamelliseret vaniljecreme med lækker vaniljeis og frisk bærkompot

Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra

Månedens menu dining

2 retter 319,-

3 retter 379,-

Hvide asparges med lækre håndpillede rejer, et lille hav af urter og hollandaise

Sommerens entrecote i fermenteret peber og hvidløg sat på sauce af forbrændt cognac, grov sennep og fløde. Serveret helt simpelt med sommersalater og sprøde fritter.

Blød kage på friskost med smørstegt kiks, rabarber glace og en kugle sorbet med sommer sirup og tuilles

Værsgo' dit valg

a la carte – forret, hovedret og dessert

Din menu – din smag 😉

Apertif & Starters:

Champagne Blanc de Blanc
79,-
Thierry Tournier
79,-
Tor del Colle Prosecco
69,-
Marterey , Chardonay
69,-

Snacks som starters:

Kaviar White Sturgeon 10g on the Rocks
150,-
Rejer i fillodej og urter med avocado dip
79,-
Sprødstegt kuller hale i grov panko med vores sauce tatar
69,-
Gambas jysk pil pil med hjemmebag til dyp
89,-
Krustader med grov creme af let rimmet og røget laks rørt med ramsløg
79,-
Små luftige jyske hapser med grøn mayo og sortfodsskinke
89,-
Vores kalvetatar let og lyn stegt, rørt og sat med chips
89,-
Saltede mandler, oliven, chips og knæk
79,-
Hvidløgsbrød og pisket cremefraiche
69,-

Forretter

Fra en skøn sommer i Bordeaux

Brændt jysk tatar af dansk kalvemørbrad, kapers, cornichoner, syltet estragon, en klat sennep, en klat hvidløgsfermenteret mayo og sprød pommes Paille

149,-
Det bedste fra Kyst

Gratineret danske jomfruhummere uden noget fis, serveret med urter i smør og surdej

159,-
Det bedste fra to verdener

Grov carpaccio af kalvemørbrad med urtestegte jomfruhummere gratineret i Vesterhavsost, hasselnødder, løgskaller og dip af brunet smør

199,-
Fra min tid i Mulbjerg fisk

Hvide asparges med lækre håndpillede rejer, et lille hav af urter og hollandaise

159,-
Nachos – gode til øl

Vores nachos med ost, salsa, creme fraiche og guacamole

119,-

Hovedretter

Direkte fra Kyst

Smørstegt dagens fisk med bagt blomkålspure, skønne sauterede asparges, søde ærter, urt og skilt sauce. Kan toppes med vores White Sturgeon kaviar10g for 150,-

299,-
Den forbrændte

Sommerens entrecote i fermenteret peber og hvidløg sat på sauce af forbrændt cognac, grov sennep og fløde. Serveret helt simpelt med sommersalater og sprøde fritter.

349,-
Kærlighed i fad – vores deleret for 2

Helstegt kalvemørbrad, sprøde fritter og bearnaisesauce

599,-
Jysk Grønt

Pandestegt blomkålshjerte, skønne asparges, ærter, stegte hasselnødder, løgskaller og creme af langtidsbagt kål

259,-
Surf & Turf – når kokken slår sig løs (mindst 2 cov og SKAL bestilles senest dagen før)

Forret og hovedret i en! Halv hummer fra Kyst, vores yndlings kaviar fra White Sturgeon, helstegt kalvemørbrad fra Himmerland, fritter og sauce choron

749,-

Dessert

Jysk brændt creme

Sprød karamelliseret vanilje creme med lækker vaniljeis og frisk bærkompot

89,-
Blødt, frisk og sødt

Vores søde sorbeter sat på kompot af jordbær og appelsin is toppet med tuilles, mynte sirup og jordbær sirup

89,-
FEAG Cheesecake

Blød kage på friskost med smørstegt kiks, rabarber glace og en kugle sorbet med sommer sirup og tuilles

89,-
Den helt syndige

Vi siger bare blødende chokolade og lader fantasien slippe løs - det smager skønt!

99,-
Små og store oste

3 skæve oste fra vores oste mand i Århus med rugbrøds tuilles, salt og sødt.

99,-

Madhusets klassiske caferetter med et tvist

Aften retter

Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.

Madhusets caferetter

Alle vores burgere serveres med sprøde fritter, ketchup og kryddermayo

Pasta Basta

Hvidløgs stegte tigerrejer i klassisk syndig hvidvins sauce med et twist af friske sommertomater, vendt i Fettuccine

169,-
Jysk Carbonara

Pasta carbonara på fettuccine, frisk parmesan, fløde, bacon, legeret med æggeblomme - enkel, fed og røget

159,-
Ren terrasse hygge

Friske hvide asparges med lækre håndpillede rejer, et lille hav af urter, estragon dutter og salat vendt i senneps vinaigrette

169,-
Smagen af Italien

Søde modne sommer tomater toppet med frisk mozzarella, grov pesto på Vesterhavsost, basilikum, hvidløg, friskstegt kyllingebryst og sat med salat vendt i vinaigrette

159,-
Thai steak salat

På sprøde salater, sylt af rødløg, frisk chili, friske urter, søde tomater med sesam og peanuts hertil jysk sauce diable

169,-
Viborgs første Fish & Chips fra Snapsting 2017

Friskfanget kuller fra Kyst i grov panko panering med vores jyske krydrede sauce tatar og grove fritter

159,-
Fish & Chips deluxe

Deluxe serveres med Kuller, sprøde Black tiger i eget urtesvøb og dagens friskfanget fisk, alt pakket i sprød panko og toppet på vores grove sprøde fritter med jysk krydret sauce tatar

199,-
YODA, vaskeægte sommer bøfsandwich

Vores krogmodne hakkebøf gemt i kraftig brun sovs, bløde løg, peberrod, æble, grov jysk remoulade, BBQ toppet med frisk karse, forårsløg og en håndfuld ristet løg. Alt smidt i en bolle og serveret med vores sprøde fritter.

189,-
Vores 3 i rap

Viborgs rigtige mini slider i eget hjemmebag. * Vores langtidsstegt ungkvæg med salsa og rørt avokado * Sprødstegt kylling med bacon, ost og krydret dip * Revet gris, rørt i vores egen BBQ toppet med rørt sommerkål

169,-
VVB – Viborgs Vildeste burger

Alt det bedste på lag af stegt hakkedreng toppet med vores tomat relish og ost - sprødstegt kylling toppet med glaseret løg og bacon - revet gris i BBQ toppet med rørt sommerkål. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo og friske salater.

189,-
Den helt sikre med ko

Stegt hakkedreng med krydret tomat relish, ost, stegt bacon, BBQ, sure agurker, løg og sprøde salater, det hele smidt i bolle smurt med vores chilimayo

159,-
Den helt sikre med kylling

Klassisk stegt kylling bryst med krydret tomat relish, ost, bacon, BBQ, sure agurker, løg og sprøde salater, det hele smidt i bolle smurt med vores chilimayo

159,-
Vege burger

Stor grillet kikærtebøf, BBQ, bløde glaserede løg, grillet hjertesalat, chips af rødder og små stærke overraskelser. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo.

159,-

Selvfølgelig skal junior også have god og lækker mad.

Vores cheeseburger til junior

med fritter og dyp

99,-
Fish & chips til junior

med dip

99,-
Mini Pasta carbonara

parmesan, fløde, æg - enkel, fed og røget

99,-
Vores nachos

med ost, salsa, cremefraiche og guacamole

119,-
Vores nachos toppet med kylling

med ost, salsa, cremefraiche og guacamole

149,-