Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra
Aften 17-luk
Når du søger lidt særligt eller specielt
Særlige lækkerier
Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer
10 serveringer kr. 499,- pr. person
Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet og senest kl. 19:30
Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert
Små luftige jyske hapser med lakserlliette
Surdejsbrød, caprese tomater og vesterhavs pesto
Rød tun rørt med lime, spring løg og kimchi
Rejer i sprød fillodej med urter og dip
Gambas jysk pil pil med hjemmebag til dyp
Carpaccio af kvæg med citrus, balsamico og nødder
Vol au vent fyldt med skøn frikasse af grønt og fjerkræ
Helstegt kalvemørbrad med sprød pommes Anna og lys glace
Friteret palmekål, krydret pastinak og bagt pure
Jysk brændt Crème Brûlée med masser af vanilje, fløde og rørsukker sat med sæsonens syltede havtorn, havtorn sorbet og knas
Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra
Månedens menu dining
2 retter 319,-
3 retter 379,-
Skøn rimmet laks direkte fra Kyst med ristet sesam, hoisin, lime, spring løg, syltet wakame og malt gren Friskbagt surdejsbrød og smør
Stegt ungkvægs tournedos med friteret palmekål, krydret pastinak, bagt pure, pommes duchesse og lys glace
Jysk brændt Creme BRûléE med masser af vanilje, fløde og rørsukker sat med sæsonens syltede havtorn, havtorn sorbet og knas
Værsgo' dit valg
a la carte – forret, hovedret og dessert
Din menu – din smag 😉
Apertif & Starters:
Champagne Blanc de Blanc
79,-
Thierry Tournier
79,-
Tor del Colle Prosecco
69,-
Marterey , Chardonay
69,-
Snacks som starters:
Rejer i fillodej og urter med avocado dip
79,-
Sprødstegt kuller hale i grov panko med vores sauce tatar
69,-
Gambas jysk pil pil med hjemmebag til dyp
89,-
Små luftige jyske hapser med grøn mayo og lakseriliette
89,-
Vores rød tun, rørt og sat med chips
89,-
Saltede mandler, oliven, chips og knæk
79,-
Hvidløgsbrød og pisket cremefraiche
69,-
Forretter
Den smukkeste fisk i havet
Rørt tatar af den bedste rød tun, frisk presset lime, forårs løg, kimchi dip og kartoffel chips
169,-
Skønne sprøde sager
Sprød lun Vol au vent med skøn frikasse på rødder, ærter og Hopballemølle kylling
159,-
Himmerlands guld
Lyn stegt carpaccio af kalvemørbrad, vesterhavsost, basilikum, hvidløg, skøn olie, alt på ristet surdej
159,-
Fra min tid i Mulbjerg fisk
Dekonstrueret rejecocktail af de lækreste håndpillede rejer, hjertesalat, et lille hav af urter, syrlige drops og tomatiseret fed cremefraiche
149,-
Hovedretter
Direkte fra Kyst
Smør stegt pighvar la møllerens med capers, brunet smør, små mosede kartofler, grillet citron og tyttebær
289,-
Den grillede
Helstegt kalvemørbrad sat på bordelaise, ærte jysklaise i sprød skal og krydret kartofler
289,-
Kærlighed i fad – vores deleret for 2
Vores helstegt Cote de bouf, masser af smør og urter, serveret med sprøde fritter, bearnaisesauce og garniture
599,-
For alle os der elsker grøntsager
Reduktion på kokosmælk, rød karry, lime blade, kikærter, citrus, masser af linser og bønner, serveret med puffede pappadoms
259,-
Kotelet af velhængt og helstegt kam af Iberico gris
Skåret efter helstegning og nænsomt stegt, serveret med grillet hjerte salat og knust gris, toppet med revet ost, sprøde bravas med dyp af salsa og aioli
289,-
Dessert
Blødt og sødt med et knæk
Jysk brændt Creme BRûléE med masser af vanilje, fløde og rørsukker sat med sæsonens syltede havtorn, havtorn sorbet og knas
89,-
FEAG Cheesecake
Cheesecake på friskost med smørstegte knuste kiks, mango glace, dagens kørte sorbet med sommer sirup og tuilles
89,-
Den helt syndige
Vi siger bare blødende chokolade og lader fantasien slippe løs - det smager skønt! Serveres med vaniljeis og friske bær
99,-
Små og store oste
3 skæve oste fra vores oste mand i Århus med rugbrøds tuilles, salt og sødt.
99,-
Madhusets klassiske caferetter med et tvist
Aften retter
Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.
Madhusets caferetter
Alle vores burgere serveres med sprøde fritter, ketchup og kryddermayo
Pasta Basta
Hvidløgs stegte tigerrejer i klassisk jysk skøn tomatsauce med et twist af friske tomater, timian og hvidløg, vendt i Fettuccine
169,-
Jysk Carbonara
Pasta carbonara på fettuccine, frisk parmesan, fløde, bacon, legeret med æggeblomme - enkel, fed og røget
159,-
Duften af havet
Rillette af varmrøget laks, toppet med håndpillede rejer, et lille hav af urter, estragon dutter, rugbrøds tuilles og salat vendt i senneps vinaigrette
169,-
Smagen af Italien
Vores bud på en italiensk caprese salat som vi elsker den, søde solmodne tomater, sprøde croutons, frisk mozzarella, grov pesto på vestrehavsost, basilikum, hvidløg, friskstegt kylling bryst og kokkens vinaigrette
159,-
Fish & Chips deluxe
Deluxe serveres med Kuller, sprøde Black tiger i eget urtesvøb og dagens friskfanget fisk, alt pakket i sprød panko og toppet på vores grove sprøde fritter med jysk krydret sauce tatar
199,-
YODA, vaskeægte bøfsandwich
Vores krogmodne hakkebøf gemt af kraftig brun sovs, bløde karamelliserede løg, peberrod, æble, grov jysk remoulade, BBQ toppet med frisk forårsløg og en håndfuld hjemme ristet løg. Alt smidt i en bolle med vores chilimayo og grove fritter.
189,-
VVB – Viborgs Vildeste burger
Alt det bedste på lag af stegt hakkedreng toppet med vores tomat relish og ost - sprødstegt kylling toppet med glaseret løg og bacon - revet gris i BBQ toppet med rørt sommerkål. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo og friske salater.
189,-
FEAG’s Classico
Du kan frit vælge mellem: Stegt hakkedreng med bacon/kyllingebryst med bacon eller Vege, alle med krydret tomat relish, revet ost, BBQ, sure agurker, ristede løg og syrlige salater, det hele smidt i en bolle smurt med vores chilimayo
159,-
Selvfølgelig skal junior også have god og lækker mad.