Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra
Aften 17-luk
Når du søger lidt særligt eller specielt
Særlige lækkerier
Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer
10 serveringer kr. 499,- pr. person
Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet og senest kl. 19:30
Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert
Sprød pani puri med røget laks
Rejer i sprød filodej med urter og chilimayo
Pocheret hvide asparges med senneps vinaigrette, håndpillede rejer, radiser og rugbrøds tuille
Gambas pil pil med gratineret hvidløgsbrød
Græske kødboller med mynte og tomat sauce
Spanakopita med tzatziki
Carpaccio af kvæg med aioli, syltede løg, tyttebær og revet ost
Helstegt kalvemørbrad med sauce choron
Grillet zucchini med majs og pommes rissoles
Råmarineret jordbær med luftig koldskål creme og knuste søde sager
Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra
Månedens menu dining
2 retter 389,-
3 retter 429,-
Pocherede hvide asparges med senneps vinaigrette, håndpillede rejer, radiser og rugbrøds tuilles
Mørbrads medaljon med grillet zucchini og majs, pommes rissoles og sauce choron
Sommerdrøm af råmarineret jordbær, luftig koldskål creme og knuste søde sager
Værsgo' dit valg
a la carte – forret, hovedret og dessert
Din menu – din smag 😉
Snacks som starters:
Rejer i fillodej og urtesvøb med chilimayo
79,-
Sprødstegt kuller i grov panko med vores sauce tatar
79,-
Spanakopita med tzatziki
79,-
Græske kødboller med mynte og tomat sauce
89,-
Saltede mandler, oliven, chips og knæk
79,-
Gratineret hvidløgsbrød med pisket cremefraiche
69,-
Forretter
Sommerlækkerier
Pocherede hvide asparges med senneps vinaigrette, håndpillede rejer, radiser og rugbrøds tuilles
129,-
Sommer twist med krydderi
Gambas pil pil med urter, chili og hvidløg, serveret med gratineret hvidløgsbrød til dyp dyp
119,-
Havets tatar
Rørt tatar af den skønneste røde tun med vores egen kimchi, frisk lime, urter og sprøde chips af rødder
139,-
FEAGs carpaccio
Carpaccio af kalvemørbrad med trøffel mayo og balsamico, vesterhavsost, syltede tyttebær, ristede nødder og urter
129,-
Hovedretter
Friskfanget
Stegt rødspætte med grillet citron, puré og små stegte kartofler i urter, årstidens grønt, hertil brun smørsauce med tyttebær og kapers
279,-
Den forbrændte
Helstegt kalvemørbrad fra det skønne Himmerland sat på glaseret rødder, pure, årstidens grønt, fritter, aioli og rødvins glace
349,-
Kærlighed i fad – vores deleret for 2
Helstegt ungkvægs mørbrad, så simpelt som det lyder. Serveret med sprøde fritter, púre, garniture og bearnaisesauce
629,-
For alle os der elsker grøntsager
Reduktion på kokosmælk, rød karry, lime blade, kikærter, citrus, masser af linser og bønner. Serveret med puffede papadoms, tomat salsa og cremet hvedekerne risotto
259,-
Farseret kylling
Saftige kyllingeruller i parmaskinke fyldt med urter og creme. Serveret med sæsonens grønt, cremet hvedekerne risotto og krydret glace
269,-
Dessert
Sommerdrøm
Råmarineret jordbær med luftig koldskål creme og knuste søde sager
99,-
FEAGs Tiramisu
Helt klassisk italiensk tiramisu af mascapone og ladyfingers dyppet i kaffe og masala, serveret med friske bær
99,-
Den helt syndige
Vi siger bare blødende chokolade og lade fantasien slippe løs - det smager så godt! Serveres med Bourbon vanilje is, friske bær knust kagecrumble og tuilles
99,-
Den kolde til varme sommerdage
3 kugler af kokkens sommer sorbet serveret med friske bær, dutter af kondenseret mælk og honeycomb tuilles
99,-
Små og store oste
3 skæve oste fra vores oste mand i Århus med rugbrøds tuilles, salt og sødt.
99,-
Madhusets klassiske caferetter med et tvist
Aften retter
Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.