Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra
Aften 17-luk
Når du søger lidt særligt eller specielt
Særlige lækkerier
Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer
10 serveringer kr. 499,- pr. person
Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet og mandag - lørdag senest kl. 19:30, søndag senest kl. 18:30
Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert
Cremet hummer bisque med Vesterhavs fisk.
Ceviche af hvid fisk, appelsin vinaigrette, og ristede nødder.
Sprøde rejer i fillodej med hjemmerørt urtemayo.
Spanakopita med haydari
Hjemmebagt vaffel med trøffelmayo og iberico skinke
Tatar af okseinderlår, trøffel og sprødt.
Fyldte croissants med anderilette og tyttebær.
Braiseret spidskål, med brunet smør og revet vesterhavsost.
Saftig Tournedos med kastanje og pommes Anna.
Klassisk fransk Creme Brûlée med bourbon vaniljeis og sødt
Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra
Månedens menu dining
2 retter 389,-
3 retter 429,-
Tilpasset vinmenu kr. 209,-
Cremet hummer bisque med syltet æble, salte urter og bagt fisk fra Vesterhavet
Saftig Tournedos af oksemørbrad svøbt i bacon på bund af kastanje, ovnbagte rødder, syndig Pommes Anna og sauce Bordelaise
Klassisk Creme Brûlée med sprød sukker, smagfulde kirsebær og bourbon vaniljeis
Værsgo' dit valg
a la carte – forret, hovedret og dessert
Din menu – din smag 😉
Snacks som starters:
Vaffel med trøffelmayo og iberico skinke
79,-
Rejer i fillodej med chilimayo og urter
79,-
Sprødstegt vesterhavsfisk i grov panko med sauce tartare
79,-
Spanakopita med haydari
79,-
Samosa fyldt med kartoffel, ærter og gulerod
69,-
Saltede mandler, oliven, chips og knæk
79,-
Gratineret hvidløgsbrød med pisket cremefraiche
69,-
Forretter
Det bedste fra havet
Ceviche af fisk fra Vesterhavet med appelsin vinaigrette, syltet fennikel, ristede nødder og sprøde chips af rodfrugter
129,-
Cremet Bisque
Cremet hummer bisque med syltet æble, salte urter og bagt fisk fra Vesterhavet
139,-
FEAGs tatar
På okse inderlår fra Himmerland med trøffelcreme, syltede sennepskorn, cornichons og sprøde chips af rodfrugter
129,-
Hovedretter
Friskfanget
Sæsonens Meunierestegte fisk fra Vesterhavet (spørg venligst betjeningen) med hvidvins braiseret spidskål toppet med ristede nødder; hertil petit kartofler i Beurre Monte og urter
279,-
Det bedste fra koen
Saftig tournedos af oksemørbrad svøbt i bacon, på bund af kastanje, ovnbagte rødder, syndig Pommes Anna og sauce Bordelaise
299,-
Kærlighed i fad – vores deleret for 2
Helstegt kalvemørbrad - kendt for sin møre struktur og saftighed. Serveret med årstidens garniture, sprøde fritter og bearnaisesauce
629,-
For alle os der elsker grøntsager
Braiseret spidskål på bund af kastanje, knuste kartofler og sæsonens rødder. Toppet med brunet smør og ristede nødder. Ønskes vegansk, bruges citrus olie i stedet for brunet smør.
259,-
Dessert
Klassisk Creme Brûlée
Klassisk fransk Creme Brûlée med sprød sukker, smagfulde kirsebær, brændte mandler og bourbon vanilje is
99,-
Den helt syndige
Vores egen chokolade fondant, serveres med bourbon vanilje is, friske bær og crumble
99,-
Et perfekt punktum
Vores hjemmebagte belgiske vafler med frisk æblekompot med smag af kanel. Serveret med bourbon vanilje is
99,-
Små og store oste
3 skæve oste fra lokale mejerier med rugbrøds tuilles, salt og sødt.
99,-
Madhusets klassiske caferetter med et tvist
Aften retter
Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.
