Aften 17-luk

Når du søger lidt særligt eller specielt

Særlige lækkerier

Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra

Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer

10 serveringer kr. 499,- pr. person

Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person

Skal bestilles af hele bordet

Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert

Trøffelcroissant med rørt trøffel emulsion

Surdejs brød toppet med vores syndige svampecreme

Tatar af dansk kalvemørbrad, kapers, cornichoner, syltet estragon og en klat sennep

Vores traditionsrige gravad laks med et hav af dild og et bette twist

Rejer i sprødt urtesvøb med semi hot mayo

Bisque på stegte skønne danske jomfruhummere og anrettet med sprød kugle af cremet risotto

Stegt frisk pighvar på jysk brændende kærlighed

Stegt entrecote smurt i fermenteret hvidløg og citron

Helstegt kalvemørbrad, sprøde flager i lag, vores grønt og syndig pebersauce

Hvid chokolade med yuzo mousse i sprød skal med knuste pistacier, knust kage, sorbet og tuilles

Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra

Månedens menu dining

2 retter 309,-

3 retter 369,-

Bisque på stegte skønne danske jomfruhummere og anrettet med sprød kugle af cremet risotto, toppet med hvidløg, et hav af urter og vesterhavsost

Ungkvæg i fermenteret peber og hvidløg sat på sauce af forbrændt cognac, grov sennep og fløde. Serveret helt simpelt med grønt og sprøde fritter

Hvid chokolade med Yuzo mousse i sprød skal med knuste pistacier, syltet brombær, knust kage, sorbet og tuilles

Værsgo' dit valg

a la carte – forret, hovedret og dessert

Din menu – din smag 😉

Apertif & Starters:

Champagne Blanc de Blanc
79,-
Thierry Tournier
79,-
Tor del Colle Prosecco
69,-
Marterey , Chardonay
69,-

Snacks som starters:

Rejer i sprødt urtesvøb med chilimayo
79,-
Sprødstegt kuller hale med sauce tatar
69,-
Ristet surdej med vores lune syndige svampecreme med sprød gris
79,-
Vores hjemme gravad laks fra min tid i Mulbjerg fisk
79,-
Krokette af skaldyrsrisotto med et hav af urter og tomatiseret emulsion
79,-
Hjemmelavet sprød vinterrulle med kål, krydder og kvæg
79,-
Saltede mandler, oliven, chips og knæk
79,-
Hvidløgsbrød og pisket cremefraiche
69,-
Vores nachos med ost, salsa, creme fraiche og guarcamole
119,-
Vores nachos med kylling, ost, salsa, creme fraiche og guarcamole
149,-

Forretter

Fra min tid i Bordeaux

Tatar af dansk kalvemørbrad, kapers, cornichoner, syltet estragon, en klat sennep, en klat fermenteret hvidløgsmayo og sprød pommes paille

149,-
Vinterhav

Bisque på stegte skønne danske jomfruhummere og anrettet med sprød kugle af cremet risotto, toppet med hvidløg, et hav af urter og vesterhavsost

149,-
Gris, mos og nåle

Stegte svampe i reduktion af riesling, skalotter og timian, rørt med syndig fløde, toppet med et revet kæbe og et strejf af karamelliseret løg sat på ristet surdej

149,-
Fra min tid i Mulbjerg fisk

Skøn rimmet laks i farin, salt, anis og et hav af dild toppet med Ernas rævesauce

149,-

Hovedretter

Direkte fra Kyst

Stegt pighvar, jysk brændende kærlighed på knuste lag og bacon, rødder, bisque og rucola frit.

299,-
Den forbrændte

Entrecote i fermenteret peber og hvidløg sat på sauce af forbrændt cognac, grov sennep og fløde. Serveret helt simpelt med sprøde fritter.

349,-
Kærlighed i fad – vores deleret for 2

Helstegt kalvemørbrad, sprøde fritter og bearnaisesauce

599,-
Den er ikke fra Wien

Vores jyske schnitzel på dansk svinemørbrad i sprød kåbe af panko, friteret pommes Anna, ribs, bacon stegte ærter sat på skysauce med et twist af peberrod og ansjoser

299,-
Jysk Dahl

Skønne røde linser i reduktion af solmodne tomater og røde peberfrugter toppet med cremefraiche og sprøde pappadoms, krydret, smagfuld og lækker

259,-

Dessert

Jysk brændt creme

Sprød karamelliseret creme brulé toppet med knust kage, syltet kirsebær og kirsebærparfait

89,-
Blødt og sprødt

Hvid chokolade med yuzo mousse i sprød skal med knust pistacier, syltet brombær, knust kage, sorbet og tuilles

89,-
Den helt syndige

Vi siger bare blødende chokolade og lader fantasien slippe løs - det smager skønt!

99,-
Små og store oste

3 skæve oste fra vores oste mand i Århus med rugbrøds tuilles, salt og sødt.

99,-

Madhusets klassiske caferetter med et tvist

Aften retter

Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.

Madhusets caferetter

Alle vores burgere serveres med sprøde fritter, ketchup og kryddermayo

Pasta Basta

Hvidløgs stegte tigerrejer i klassisk syndig hvidvinssauce legeret med æggeblomme, vendt i fettuccine

169,-
Jysk Carbonara

Pasta carbonara på fettuccine, frisk parmesan, fløde, bacon, legeret med æggeblomme - enkel, fed og røget

159,-
Vores romer

Cæsarsalat vendt på frisk revet romainesalat, vesterhavsost, kylling, stegt bacon, syrnet fløde og croutons

159,-
Vinter hapser

Confiteret and fra egen ovn på frisk kål, anis syltet rødkål, appelsin og ribs vinaigrette

159,-
Viborgs første Fish & Chips fra Snapsting 2017

Friskfanget kuller fra Kyst i grov panko panering med vores jyske krydrede sauce tatar og grove fritter

159,-
Fish & Chips deluxe

Deluxe serveres med Kuller, sprøde Black tiger i eget urtesvøb og dagens friskfanget fisk, alt pakket i sprød panko og toppet på vores grove sprøde fritter med jysk krydret sauce tatar

199,-
YODA, ikke en bøfsandwich, men med sovs

Vores krogmodne hakkebøf gemt af lækker svampe a la creme, ristet løg, sprøde kartoffel sticks, karameliseret løg, grillet hjertesalat og trøffelmayo. Alt smidt i en bolle med vores chilimayo

189,-
Vores 3 i rap

Viborgs rigtige mini slider i eget hjemmebag. * Vores vel krydrede ungkvæg med salsa og avokado * Sprødstegt kylling med bacon, ost og krydret dip * Revet gris i vores egen BBQ toppet med jysk slaw

169,-
VVB – Viborgs Vildeste burger

Alt det bedste på lag af stegt hakkedreng toppet med vores tomat relish og ost - sprødstegt kylling, glaseret løg og bacon - revet gris i BBQ med jysk slaw og syrlige salater - det hele smidt i en bolle smurt med vores kryddermayo

189,-
Den helt sikre med ko

Frisk stegt hakkedreng med krydret tomat relish, revet ost, stegt bacon, BBQ, friteret sure agurker, løg og syrlige salater. Det hele smidt i en bolle smurt med vores kryddermayo.

159,-
Den helt sikre med kylling

Klassisk stegt kyllinge bryst med krydret tomat relish, revet ost, stegt bacon, BBQ, friteret sure agurker, løg og syrlige salater. Det hele smidt i en bolle smurt med vores kryddermayo.

159,-
Vege burger

Stor grillet kikærtebøf, BBQ, bløde glaserede løg, grillet hjertesalat, chips af rødder og små stærke overraskelser. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo.

159,-

Selvfølgelig skal junior også have god og lækker mad.

Vores cheeseburger til junior

med fritter og dyp

99,-
Fish & chips til junior

med dip

99,-
Mini Pasta carbonara

parmesan, fløde, æg - enkel, fed og røget

99,-