Aften 17-luk

Når du søger lidt særligt eller specielt

Særlige lækkerier

Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra

Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer

10 serveringer kr. 499,- pr. person

Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person

Skal bestilles af hele bordet og mandag - lørdag senest kl. 19:30, søndag senest kl. 18:30

Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert

Cremet hummer bisque med Vesterhavs fisk.

Ceviche af hvid fisk, appelsin vinaigrette, og ristede nødder.

Sprøde rejer i fillodej med hjemmerørt urtemayo.

Spanakopita med haydari

Hjemmebagt vaffel med trøffelmayo og iberico skinke

Tatar af okseinderlår, trøffel og sprødt.

Fyldte croissants med anderilette og tyttebær.

Braiseret spidskål, med brunet smør og revet vesterhavsost.

Saftig Tournedos med kastanje og pommes Anna.

Klassisk fransk Creme Brûlée med bourbon vaniljeis og sødt

Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra

Månedens menu dining

2 retter 389,-

3 retter 429,-

Tilpasset vinmenu kr. 209,-

Cremet hummer bisque med syltet æble, salte urter og bagt fisk fra Vesterhavet

Saftig Tournedos af oksemørbrad svøbt i bacon på bund af kastanje, ovnbagte rødder, syndig Pommes Anna og sauce Bordelaise

Klassisk Creme Brûlée med sprød sukker, smagfulde kirsebær og bourbon vaniljeis

Værsgo' dit valg

a la carte – forret, hovedret og dessert

Din menu – din smag 😉

Snacks som starters:

Vaffel med trøffelmayo og iberico skinke
79,-
Rejer i fillodej med chilimayo og urter
79,-
Sprødstegt vesterhavsfisk i grov panko med sauce tartare
79,-
Spanakopita med haydari
79,-
Samosa fyldt med kartoffel, ærter og gulerod
69,-
Saltede mandler, oliven, chips og knæk
79,-
Gratineret hvidløgsbrød med  pisket cremefraiche
69,-

Forretter

Det bedste fra havet

Ceviche af fisk fra Vesterhavet med appelsin vinaigrette, syltet fennikel, ristede nødder og sprøde chips af rodfrugter

129,-
Cremet Bisque

Cremet hummer bisque med syltet æble, salte urter og bagt fisk fra Vesterhavet

139,-
FEAGs  tatar

På okse inderlår fra Himmerland med trøffelcreme, syltede sennepskorn, cornichons og sprøde chips af rodfrugter

129,-

Hovedretter

Friskfanget

Sæsonens Meunierestegte fisk fra Vesterhavet (spørg venligst betjeningen) med hvidvins braiseret spidskål toppet med ristede nødder; hertil petit kartofler i Beurre Monte og urter

279,-
Det bedste fra koen

Saftig tournedos af oksemørbrad svøbt i bacon, på bund af kastanje, ovnbagte rødder, syndig Pommes Anna og sauce Bordelaise

299,-
Kærlighed i fad – vores deleret for 2

Helstegt kalvemørbrad - kendt for sin møre struktur og saftighed. Serveret med årstidens garniture, sprøde fritter og bearnaisesauce

629,-
For alle os der elsker grøntsager

Braiseret spidskål på bund af kastanje, knuste kartofler og sæsonens rødder. Toppet med brunet smør og ristede nødder. Ønskes vegansk, bruges citrus olie i stedet for brunet smør.

259,-

Dessert

Klassisk Creme Brûlée

Klassisk fransk Creme Brûlée med sprød sukker, smagfulde kirsebær, brændte mandler og bourbon vanilje is

99,-
Den helt syndige

Vores egen chokolade fondant, serveres med bourbon vanilje is, friske bær og crumble

99,-
Et perfekt punktum

Vores hjemmebagte belgiske vafler med frisk æblekompot med smag af kanel. Serveret med bourbon vanilje is

99,-
Små og store oste

3 skæve oste fra lokale mejerier med rugbrøds tuilles, salt og sødt.

99,-

Madhusets klassiske caferetter med et tvist

Aften retter

Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.

Pasta og salater
Pasta Basta

Hvidløgs stegte tigerrejer i klassisk gambas pil pil sauce med krydret chili, forårsløg og fettuccinejysk grøn pesto, fløde og små søde tomater. Alt vendt i Fettuccine. Serveret med friskbagt brød og smør.

169,-
Jysk Carbonara

Pasta carbonara på Fettuccine, frisk parmesan, syndig fløde, bacon, legeret med æggeblomme, enkel, fed og røget. Serveres med friskbagt brød og smør

169,-
Pasta kylling

Saftig kyllingebryst vendt i smagfuld tomatiseret sauce, frisk spinat og fettuccine

159,-
Duften af havet

Varmrøget laks toppet med lækre håndpillede rejer, avokado vendt i sprød panko, syltede rødløg, saftige tomater og salat marineret i citrusolie.

169,-
Vores vinter salat

Smagfuld salat med revet and vendt i appelsin vinaigrette, syltede tyttebær, frisk appelsin, sprøde nødder og spidskål.

159,-
Fish & Chips deluxe

Deluxe serveres med kuller, Black tiger i fillodej og dagens friskfanget fisk, alt pakket i sprød panko og toppet på vores grove fritter med jysk krydret sauce tatar, chili mayo og grillet citron

199,-
Vores nachos med ost og dip
119,-
Vores nachos med ost, dip og toppet med kylling
149,-
Vores burgere
Burger fra havet

Sprødstegt kuller i panko toppet med frisk agurk, syltede rødløg og friske salater. Alt smidt i en bolle smurt med vores sauce tartare og serveres med grove fritter, ketchup og urtemayo

189,-
YODA, vores bøfsandwich

Vores krogmodne hakkebøf gemt i kraftig brun sovs, bløde løg, peberrod, rødbede, grov remoulade og ketchup, toppet med friske forårsløg og en håndfuld hjemmeristet løg. Alt smidt i en bolle og serveres med vores grove fritter, ketchup og aioli.

189,-
VVB – Viborgs Vildeste burger

Alt det bedste på lag af stegt hakkedreng toppet med vores tomat relish og ost - sprødstegt kylling toppet med bløde løg og bacon - revet gris i BBQ og rørt kål. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo og friskesalater og serveret med vores sprøde fritter, ketchup og aioli

199,-
Den helt sikre med ko

Stegt hakkedreng med krydret tomat relish, revet ost, stegt bacon, BBQ, agurker, syltede rødløg, ristede løg og friske salater. Alt smidt i bolle smurt med vores chilimayo og serveret med sprøde fritter, ketchup og aioli.

179,-
Den helt sikre med kylling

Klassisk stegt kyllingebryst med krydret tomat relish, revet ost, stegt bacon, BBQ, agurker, syltede rødløg, ristede løg og friske salater. Alt smidt i bolle smurt med vores chilimayo og serveret med sprøde fritter, ketchup og aioli.

179,-
Vege burger

Stor grillet kikærtebøf, friske salater, små peber drops, syltede rødløg, ristede løg og små stærke overraskelser. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo og serveret med sprøde fritter, ketchup og aioli.

159,-

Selvfølgelig skal junior også have god og lækker mad

Junior
Juniors cheeseburger

med fritter og dyp

109,-
Mini Fish & chips til junior

med dip

109,-
Mini Pasta carbonara

parmesan, fløde, æg - enkel, fed og røget

99,-
Vores nachos

med ost, salsa, cremefraiche og guacamole

119,-
Vores nachos toppet med kylling

med ost, salsa, cremefraiche og guacamole

149,-