Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra
Aften 17-luk
Når du søger lidt særligt eller specielt
Særlige lækkerier
Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer
10 serveringer kr. 499,- pr. person
Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet og senest kl. 19:30
Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert
Små luftige jyske hapser med grøn mayonnaise og sortfodsskinke
Rejer i fillodej og urter og dip
Surdejsbrød tomater og Vesterhavsost
Tatar af dansk kalvemørbrad, kapers, cornichoner, syltet estragon og en klat sennep
Gambas jysk pil pil med hjemmebag til dyp
Hvid asparges med lækre håndpillede rejer, et lille hav af urter og hollandaise
Gratineret dansk jomfruhummere uden noget fis, serveret med urter i smør og surdej
Helstegt kalvemørbrad, sprøde flager i lag, vores grønt og syndig pebersauce
Smør stegte blomkålshjerter, ærter, bagte hasselnødder, citron, løgskaller og creme af kål
Sprød karamelliseret vaniljecreme med lækker vaniljeis og frisk bærkompot
Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra
Månedens menu dining
2 retter 319,-
3 retter 379,-
Hvide asparges med lækre håndpillede rejer, et lille hav af urter og hollandaise
Sommerens entrecote i fermenteret peber og hvidløg sat på sauce af forbrændt cognac, grov sennep og fløde. Serveret helt simpelt med sommersalater og sprøde fritter.
Blød kage på friskost med smørstegt kiks, rabarber glace og en kugle sorbet med sommer sirup og tuilles
Værsgo' dit valg
a la carte – forret, hovedret og dessert
Din menu – din smag 😉
Apertif & Starters:
Champagne Blanc de Blanc
79,-
Thierry Tournier
79,-
Tor del Colle Prosecco
69,-
Marterey , Chardonay
69,-
Snacks som starters:
Kaviar White Sturgeon 10g on the Rocks
150,-
Rejer i fillodej og urter med avocado dip
79,-
Sprødstegt kuller hale i grov panko med vores sauce tatar
69,-
Gambas jysk pil pil med hjemmebag til dyp
89,-
Krustader med grov creme af let rimmet og røget laks rørt med ramsløg
79,-
Små luftige jyske hapser med grøn mayo og sortfodsskinke
89,-
Vores kalvetatar let og lyn stegt, rørt og sat med chips
89,-
Saltede mandler, oliven, chips og knæk
79,-
Hvidløgsbrød og pisket cremefraiche
69,-
Forretter
Fra en skøn sommer i Bordeaux
Brændt jysk tatar af dansk kalvemørbrad, kapers, cornichoner, syltet estragon, en klat sennep, en klat hvidløgsfermenteret mayo og sprød pommes Paille
149,-
Det bedste fra Kyst
Gratineret danske jomfruhummere uden noget fis, serveret med urter i smør og surdej
159,-
Det bedste fra to verdener
Grov carpaccio af kalvemørbrad med urtestegte jomfruhummere gratineret i Vesterhavsost, hasselnødder, løgskaller og dip af brunet smør
199,-
Fra min tid i Mulbjerg fisk
Hvide asparges med lækre håndpillede rejer, et lille hav af urter og hollandaise
159,-
Nachos – gode til øl
Vores nachos med ost, salsa, creme fraiche og guacamole
119,-
Hovedretter
Direkte fra Kyst
Smørstegt dagens fisk med bagt blomkålspure, skønne sauterede asparges, søde ærter, urt og skilt sauce. Kan toppes med vores White Sturgeon kaviar10g for 150,-
299,-
Den forbrændte
Sommerens entrecote i fermenteret peber og hvidløg sat på sauce af forbrændt cognac, grov sennep og fløde. Serveret helt simpelt med sommersalater og sprøde fritter.
349,-
Kærlighed i fad – vores deleret for 2
Helstegt kalvemørbrad, sprøde fritter og bearnaisesauce
599,-
Jysk Grønt
Pandestegt blomkålshjerte, skønne asparges, ærter, stegte hasselnødder, løgskaller og creme af langtidsbagt kål
259,-
Surf & Turf – når kokken slår sig løs (mindst 2 cov og SKAL bestilles senest dagen før)
Forret og hovedret i en! Halv hummer fra Kyst, vores yndlings kaviar fra White Sturgeon, helstegt kalvemørbrad fra Himmerland, fritter og sauce choron
749,-
Dessert
Jysk brændt creme
Sprød karamelliseret vanilje creme med lækker vaniljeis og frisk bærkompot
89,-
Blødt, frisk og sødt
Vores søde sorbeter sat på kompot af jordbær og appelsin is toppet med tuilles, mynte sirup og jordbær sirup
89,-
FEAG Cheesecake
Blød kage på friskost med smørstegt kiks, rabarber glace og en kugle sorbet med sommer sirup og tuilles
89,-
Den helt syndige
Vi siger bare blødende chokolade og lader fantasien slippe løs - det smager skønt!
99,-
Små og store oste
3 skæve oste fra vores oste mand i Århus med rugbrøds tuilles, salt og sødt.
99,-
Madhusets klassiske caferetter med et tvist
Aften retter
Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.
Madhusets caferetter
Alle vores burgere serveres med sprøde fritter, ketchup og kryddermayo
Pasta Basta
Hvidløgs stegte tigerrejer i klassisk syndig hvidvins sauce med et twist af friske sommertomater, vendt i Fettuccine
169,-
Jysk Carbonara
Pasta carbonara på fettuccine, frisk parmesan, fløde, bacon, legeret med æggeblomme - enkel, fed og røget
159,-
Ren terrasse hygge
Friske hvide asparges med lækre håndpillede rejer, et lille hav af urter, estragon dutter og salat vendt i senneps vinaigrette
169,-
Smagen af Italien
Søde modne sommer tomater toppet med frisk mozzarella, grov pesto på Vesterhavsost, basilikum, hvidløg, friskstegt kyllingebryst og sat med salat vendt i vinaigrette
159,-
Thai steak salat
På sprøde salater, sylt af rødløg, frisk chili, friske urter, søde tomater med sesam og peanuts hertil jysk sauce diable
169,-
Viborgs første Fish & Chips fra Snapsting 2017
Friskfanget kuller fra Kyst i grov panko panering med vores jyske krydrede sauce tatar og grove fritter
159,-
Fish & Chips deluxe
Deluxe serveres med Kuller, sprøde Black tiger i eget urtesvøb og dagens friskfanget fisk, alt pakket i sprød panko og toppet på vores grove sprøde fritter med jysk krydret sauce tatar
199,-
YODA, vaskeægte sommer bøfsandwich
Vores krogmodne hakkebøf gemt i kraftig brun sovs, bløde løg, peberrod, æble, grov jysk remoulade, BBQ toppet med frisk karse, forårsløg og en håndfuld ristet løg. Alt smidt i en bolle og serveret med vores sprøde fritter.
189,-
Vores 3 i rap
Viborgs rigtige mini slider i eget hjemmebag. * Vores langtidsstegt ungkvæg med salsa og rørt avokado * Sprødstegt kylling med bacon, ost og krydret dip * Revet gris, rørt i vores egen BBQ toppet med rørt sommerkål
169,-
VVB – Viborgs Vildeste burger
Alt det bedste på lag af stegt hakkedreng toppet med vores tomat relish og ost - sprødstegt kylling toppet med glaseret løg og bacon - revet gris i BBQ toppet med rørt sommerkål. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo og friske salater.
189,-
Den helt sikre med ko
Stegt hakkedreng med krydret tomat relish, ost, stegt bacon, BBQ, sure agurker, løg og sprøde salater, det hele smidt i bolle smurt med vores chilimayo
159,-
Den helt sikre med kylling
Klassisk stegt kylling bryst med krydret tomat relish, ost, bacon, BBQ, sure agurker, løg og sprøde salater, det hele smidt i bolle smurt med vores chilimayo
159,-
Vege burger
Stor grillet kikærtebøf, BBQ, bløde glaserede løg, grillet hjertesalat, chips af rødder og små stærke overraskelser. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo.
159,-
Selvfølgelig skal junior også have god og lækker mad.