Aften 17-luk

Når du søger lidt særligt eller specielt

Særlige lækkerier

Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra

Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer

10 serveringer kr. 499,- pr. person

Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person

Skal bestilles af hele bordet

Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert

Kroket af confiteret and og timian glace

Sprød wonton toppet med bagt peber og italiensk skinke

Vores gravad laks i rødbede, fennikelfrø, frisk dild og jysk klassisk ravigote sauce

Rejer i sprødt urtesvøb med chilimayo

Små blinis på kul toppet med vores enebærrøgede laks, løg, fed fraiche og karse

Carpaccio af kalvemørbrad med blomme, trøffel, små sure bær og vesterhavsost

Tatar af dansk kalvemørbrad, kapers, cornichoner, syltet estragon og sprød pommes paille

Creme af røget kartoffel og porre toppet med ristet kapers, stegte græskar og sat med bagt blomkål

Kyllingebryst stegt i butterfly på citron, fermenteret hvidløg og urter

Helt klassisk Creme Brulee med masser af vanilje, syltet æble, iscreme og en duft af brændt rørsukker på toppen

Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra

Månedens menu dining

2 retter 309,-

3 retter 369,-

Klassisk flad med et jysk twist

Små blinis på kul toppet med vores enebærrøget laks, løg, fed fraiche og karse

Længe undervejs

Helstegt ungkvæg i timian, rosmarin og hvidløg med grillet grønt, pure, vores egne jyske fries og sauce diable, grillet græskar, røget kartoffel creme, revet urtecroutons, fritter og peber glace

Lun og lækker

Vores lune friskbagte mazarinkage med cremet is, blommer syltet med citron og anis, vores sure curd og karamel

Værsgo' dit valg

a la carte – forret, hovedret og dessert

Din menu – din smag 😉

Apertif & Starters:

Champagne Blanc de Blanc
79,-
Thierry Tournier
79,-
Tor del Colle Prosecco
69,-
Marterey , Chardonay
69,-

Snacks som starters:

Rejer i sprødt urtesvøb med chilimayo
89,-
Kroketter af confiteret and og timian glace
79,-
Sprødstegt kuller hale med sauce tatar
69,-
Sprød wonton toppet med bagt peber og italiensk skinke
69,-
Saltede mandler og oliven
59,-
Jysk Patatas Bravas med salsa og Aioli
59,-
Hvidløgsbrød og pisket cremefraiche
69,-
Vores hvidløgsristet surdejsbrød med pillet krabbe i chilimayo
99,-
Snegle, hvidløg, urter, smør, knas og grove croutoner
99,-

Forretter

Fra min tid i Bordeaux

Tatar af dansk kalvemørbrad, kapers, cornichoner, syltet estragon, en klat sennep, en klat trøffelmayo og sprød pommes paille

109,-
Klassisk flad med et jysk twist

Små blinis på kul toppet med vores enebærrøgede laks, løg, fed fraiche og karse

99,-
Mør med mere mørt på

Carpaccio af kalvemørbrad med blomme, trøffel, små sure bær og vesterhavsost

109,-
Fra øverste hylde

Vores gravad laks i rødbede, fennikelfrø, frisk dild og jysk klassisk ravigote sauce

109,-
Den helt grønne

Creme af røget kartoffel og porre toppet med ristet kapers, stegte græskar og sat med bagt blomkål.

99,-

Hovedretter

Direkte fra Thomas Kyst

Smørstegt pighvar på brændende kærlighed og cremet hummerbisque

299,-
Den forbrændte

Peber bouf brændt i cognac og smurt med grov sennep, sat med frisk peber og vendt i syndig flødesauce

309,-
Kærlighed for 2 – vores delefad for 2

Helstegt kalvemørbrad, vores egne jyske sprøde fritter og bearnaisesauce

599,-
Den lette og lyse

Kyllingebryst butterfly i citron og urter sat på cremet kartoffel og porre med stegt hjertesalat, mormors dressing og revet vesterhavsost

259,-
Jysk veganer Dahl

Kogte røde linser i hotte krydderier, masser af tomater, spinat, drysset med knuste ristede nødder, toppet med vores grønne raita på oliven mynte og agurk

239,-

Dessert

Brændt creme

Helt klassisk med masser af vanilje og en duft af brændt rørsukker på toppen

89,-
Karamel drøn

Chokolade, karamel og fudge på lag sat med sylt af blommer, hvid Cocio og syrlig panko knas

99,-
Lun og lækker

Vores lune friskbagte mazarinkage med cremet is, blommer syltet med citron og anis, vores sure curd og karamel

89,-
Le Grand Fromage

3 skæve oste fra vores oste mand i Århus med rugbrøds tuilles, salt og sødt.

99,-
Jyske Petits Four

Hjemmebagt kransekage

79,-
Lidt ekstra til din hovedret?
Vores sprøde fritter

med havsalt

59,-
Kartoffelcreme

røget kartoffel og porre rørt med brunet smør, citrontimian og creme fraiche

59,-
Romainesalat

med mormordressing, syltet løg, fennikel, sennepskorn, ristede kerner og skud

59,-
Grillede porrer

med citron, friskost, sort peber og dildolie

59,-
Grillet vinterkål

med saltet yoghurt, æble og ristede mandler

59,-
Spicy jysk Dahl

røde linser, spinat, ristede nødder og vores grønne raita

59,-
Grillet græskar

med røget kartoffel creme og urtecroutons

59,-
Grillet surdejsbrød

med frisk mozzarella, søde tomater, vesterhavsost, basilikum og ristet nødder

59,-

Madhusets klassiske caferetter med et tvist

Aften retter

Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.

Madhusets caferetter

Alle vores burgere serveres med sprøde fritter, ketchup og kryddermayo

Pasta Basta

Hvidløgs stegte tigerrejer i klassisk syndig hvidvinssauce med pappardelle

169,-
Jysk Carbonara

Pasta carbonara, parmesan, fløde, æg - enkel, fed og røget

159,-
Den jyske

Confiteret andelår på salat, spidskål, bagte æbler, stegt selleri, syltet græskar vendt med vores ribs vinaigrette

159,-
Vores romer

Cæsarsalat vendt på grillet hjertesalat, vesterhavsost, kylling, syrnet fløde og croutons

149,-
Den frankofile

Chèvre Chaud på bitre salater med syltede valnødder og oliven

169,-
Viborgs første Fish & Chips fra Snapsting 2017

Friskfanget kuller fra Kyst i grov panko panering med vores jyske krydrede sauce tatar og grove fritter

149,-
Fish & Chips deluxe

Deluxe serveres med Kuller, jomfruhummer og havtaske alt pakket i sprød panko med vores grove sprøde fritter og krydrede sauce tatar

199,-
En hyldest til VFF – YODA, Lille og grøn, men altid overraskende i styrke

Stor grillet hakkebøf af kvæg toppet med revet ost, bacon, BBQ, bløde glaserede løg, grillet hjertesalat, chips af rødder og små stærke overraskelser. Alt smidt i en bolle smurt med vores kryddermayo.

189,-
Vinterens 3 i rap

Viborgs rigtige mini slider i eget hjemmebag med kartoffel og drys. Kroketter af confiteret and i timian glace med sprødt kål og chilimayo - sprødstegt kuller hale med sauce tatar og persillefrit - BBQ kalv og bacon med jysk slaw af forskellig kål

169,-
VVB – Viborgs Vildeste burger

Alt det bedste lagt på lag af stegt hakkedreng toppet med salsa, bacon og revet ost, sprødstegt BBQ kylling med vores jyske slaw, knuste kroketter af confiteret and i timian glace, glaseret løg, syrlige salater. Det hele smidt i en bolle smurt med vores kryddermayo.

189,-
Den helt sikre med ko

Frisk stegt hakkedreng med krydret tomat relish, revet ost, stegt bacon, BBQ, friteret sure agurker, løg og syrlige salater. Det hele smidt i en bolle smurt med vores kryddermayo.

159,-
Den helt sikre med kylling

Klassisk stegt kyllinge bryst med krydret tomat relish, revet ost, stegt bacon, BBQ, friteret sure agurker, løg og syrlige salater. Det hele smidt i en bolle smurt med vores kryddermayo.

159,-
Vege burger

Stor grillet kikærtebøf, BBQ, bløde glaserede løg, grillet hjertesalat, chips af rødder og små stærke overraskelser. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo.

159,-

Selvfølgelig skal junior også have god og lækker mad.

Vores cheeseburger til junior

med fritter og dyp

99,-
Fish & chips til junior

med dip

99,-
Mini Pasta carbonara

parmesan, fløde, æg - enkel, fed og røget

99,-