Nytårsmenu

Menuen til årets sidste dag

2019/20

Forret:

Nytårslækkerier anrettet på tallerken:

Russisk kage med håndpillede rejer, tang og dip
Terrin af and fra stegeso med let syltede æbler
Creme af brøndkarse, urter og sejl af spegeskinke
Hapser med rørt lakserilette og rimmet agurk
Tomater, frisk mozzarella, syltet løg og stegt chorizo
Lyn stegt ungkvæg i chunks med vesterhavsost, nødder, hvidløg og basilikum

Friskbagt brød og smør

Hovedret:

Tournedos af oksemørbrad fra Himmerland
Serveret med Quiche af vinter porre, flan af rødder, brændende kærlighed, confiteret selleri og syndig Madagaskar sauce

Dessert:

Søde rabarber, marcipan og mørdej
Chokolade konfektkage
Luftig Thise yoghurt , cassis og bisquit
Knust chokolade, syltede bær og karameliserede corn
Frugt coulis

3 retter 325,00 pr. person
Image icon
Download
Vores Nytårsmenu
Bestilling af nytårsmenu:

Bestilling senest den 28.12. på telefon 86 600 500 eller på mail kontakt@forendenafgaden.dk, hvorefter du vil modtage en bekræftelse.
Afhentning:
Menuen afhentes den 31.12. kl. 12 – 15, tidspunkt aftales ved bestilling.

Menuen er klar til servering:

Forretten leveres på tallerken.
Hovedretten leveres i engangsservice direkte til, at gå i ovnen og herefter anrettes.
Desserten leveres i æske klar til anretning på egen tallerken.
Udførlig brugsanvisning medfølger, samt video instruktion.

Info:
Mindst 2 kuverter

hygge til hele aftenen

Nytårsmenu

VI ønsker alle en hyggelig og festlig nytårsaften