Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

Menu den 13. maj

Forret

Tynd tærteskal med røget laks, pisket cremefraiche toppet med lækre salte fiske rogn og dild

Mellemret

Pocherede hvide asparges med en smagfuld senneps vinaigrette toppet med, håndpillede rejer, radiser og rugbrøds tuilles.

Hovedret

Helstegt kalvemørbrad med grillet zucchini og majs, små stegte kartofler og skøn sauce bordelaise

Det perfekte punktum

Jordbær tærte med hvid chokolade, vanilje creme og sorbet

med vin fra vores vinkælder til maden samt kaffe til desserten.

Skal bestilles senest kl. 19:30 med mindre andet er aftalt på forhånd

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Gourmet 469.-