Selskaber

Stort som småt - vi er klar!

Reception, fødselsdag, bryllup, barnedåb, konfirmation, firmafest, julefrokost, eller vil du bare slippe for madlavning og opvask?

 

Så hjælper vi gerne!

Minimum 10 kuverter!

Har du specielle ønsker til din menu, så ring eller skriv – vi finder ud af det sammen!

Et lille udvalg af vores forretter, hovedretter, desserter, natmad, tapas og buffetforslag.

Vi er alsidige.

Den klassiske

2 – 3 retters menu

Du sammensætter selv din menu

2 retter 279,-
3 retter 339,-

Forretter

Carpaccio

af supermør ungkvæg med pistacier, basilikum, Vesterhavsost, hvidløg og god olie

Tunmousse

rørt med creme fraiche, toppet med salater og sprøde urter

Pandestegt hvid fisk

direkte fra auktionen, på bund af puré, rug og nødder

Rejecocktail

med asparges, sprøde syrlige salater og tomatiseret cremefraiche

Melon med skinke

Melon med serrano skinke, tuille, oliven og aioli

Fisketallerken

med sæsonens fisk og skaldyr, urtedressing

Hjemmelavet kalve tatar

med kapers, bagte og syltede rødbeder og peberrod

Fra havet

Koldrøget laks, varmrøget laksereliette, rejer, urtedressing og crudite efter sæson

Forrets Tapas

Pocheret og stegt kyllingebryst på aioli, sprød jomfruhummer, sortfodsskinke med sprød rugbrøds tuilles, syltet spidskål og urter

Til alle forretter serveres vores eget rørte smør og friskbagt brød

Hovedretter

Langtidsstegt kalveculotte

54°C i 24 timer med årstidens bagte grønt

Mørbrad

af ungkvæg med spinat flan og rødder i puré

Unghanebryst

på vingeben stegt og braiseret i Ugleris øl og serveret med grønt

Tender svinekam

Svøbt i bacon og langtidsstegt med stegte æbler, svampe og bær

Gammeldaws oksesteg

med dampede gulerødder, glaseret perleløg og surt

Lammekølle

Langtidsstegt med hvidløg og timian, serveres med tzatziki, svampe og stegte æbler

Frit valg af kartoffel til hovedretterne:

Hvide kartofler, pommes sautées, pommes Anna, bagt kartoffel, pommes frites, eller timian kartofler.

 

Frit valg af saucer:

Rødvin, peber, diable, svampe eller vildt.

Wienerschnitzel

af kalv med vores sure dreng, pommes sautées, ærter og sauce

Desserter

Frugttærte

med mørdejsbund, kransekage, chokolade, creme og is

Gateau Marcel 

som vi nyder den med grillet ananas og æbleis

plus 15.-
Svampet frisk appelsinkage

med vores karamel fudge, iscreme og bær

Min fars æblekage

med skum og søde makroner

Citronfromage

med variation af bær, chokolade og knas

Ren chokobrownie

med burbon vanilieis, smurt karamel og peanuts

plus 15.-
Creme Brulee

med variation af bær

Pære Belle Helene

med friskrørt vaniljeis og chokoladesauce

Dessert Tapas

Variation af lys, mørk og hvid chokolade. Kage, mousse og is med sylt og salt

Ostebræt

Vores favoritter af lokale, økologiske og konventionelle oste med søde og sprøde sager

Har du specielle ønsker til en menu, er du velkommen til at kontakte os

Kært barn, mange navne

Skrub af mad – natmad – gå hjem mad

Natmad

Tartelet Harry
65,-
Italiensk pølsefad
75,-
Mini Club sandwich

med fritter og dyp

65,-
Pålægsfad med møllehjul
65,-
Hot Dogs (Rød/ristet)
50,-
Suppe

Kylling karry, kartoffelporre eller hønsekød

65,-

Den anderledes

Vores tapas eller buffet

Det lidt lettere måltid med Vores Tapas eller måltidet med mange valg – buffet.

Der serveres altid brød og smør til tapas og buffet

Vores Tapas

6 af vores små specialiteter

189,-

* Vores hjemmelavede karrymango kylling med salat og sprødt

* Mini rejecocktail

* Den kold røgede laks fra vores venner i Hanstholm svøbt om salater og syrlig sennepscreme

* Vores kødkvæg i små chunks vendt i ristet nødder basilikum fed olie og vesterhavsost

* Vores indbagte persille kylling anrettet the Caesar way

* Tun rørt i syndig cremefraiche med citron dild tuilles og salater

* Vores sprøde kendte panko Fish med den grønne dip

* Mini quiche med æggesouffle porre skinke og butterdej

* Den rigtige mini slider i hjemmebagt bolle med bbq gris og rørt slaw

* 2 Italienske pølser med syltet rødløg g oliven

* 2 øko oste med grat

 

 

Har du lyst til mere af det der gratter

* Hjemmelavet Humus, pesto eller aioli                           15,-

* Vores 2 frisk kørte tapenader                                          15,-

* Grove agurker i Thise yoghurt og hvidløg                     15,-

* Solmodne tomater, fed olie, basilikum frisk ost           15,-

* Grillede marineret oliven                                                  15,-

For Enden Af Gadens buffet

8 retter

10 retter

Husets buffet som du/i sammensætter ud fra humør og lyst

299,-

329,-

* Vores rørte hønsesalat i mango karry

* Rosa stegte andebryst med kål rukola citrusfrugt

* Indbagte rejer i sur sød stærk

* Varm røget laks i syndig cremefraiche

* Mini quiche med porrer og ristet bacon

* Cæsarsalat med sprød øl kylling parmesan sprødt

* Lufttørret skinke med søde meloner

* Carpaccio af ungkvæg på bagte rugbrøds tuilles

* Stegt hvid fisk i urter og dip

* Mini rejecocktail

* Supper efter årstidens knolde toppet med sprødt

* Vores super møre og helstegte ungkvæg med pommes anna

* Urtemarineret og stegt nakke filet med små stegte kartofler

* Bacon svøbt svinemørbrad med bagte tomater og løg

* Små marineret søde skinker med rødder

* Vores sprængte Kyllingebryst med timian og råstegte kartofler

* Helstegt oksemørbrad med knuste kartofler og rødder

 

* Årstidens 3 sammensatte salater, dip eller skysauce

 

* Vores bræt med skønne oste søde og sprøde sager

* Ren chokolade brownie med syltet bær og is

* Frugt tærte med æbler kanel og rørt vanilje is

* Lemon pie med brændt marengs og søde blommer

* Tosca tærte med karamel og nødder

* Dessert tapas – Variation af chokolade

Brunch buffet

* Marmelade efter sæson

* økologisk yoghurt med sirup og müsli

* frisk frugt

* 2 slags pålæg

* 2 slags ost

* 2 blandede salater

* tunmousse med sprødt

* stegte pølser

* stegte kartofler

* røræg med purløg

* lun postej med sprød bacon

* pandekager

* rugbrød, lyst brød og smør

* Inkl. juice samt kaffe og the

169,-

Vores italienske buffet

8 retter

309,-

* Lufttørret skinke med søde sommermeloner

* Pasta pesto Mozzarella salat

* Rissotto med svampe og parmasan

* Vitello tonnato med sprøde kapers og tun creme

* 3 Italienske pølser med 2 frisk kørte tapanader og pesto

* Små bagte boller med olivenolie og havsalt

* Super mørt og rosa stegt ungkvæg i salsa verde

* Skindstegt kyllingebryst i citrus og rosmarin

* Kolde kartofler vendt med rukola citron og parmesan

* Bruchetta med tomat, hvidløg, grøn pesto og mozzarella og pesto, sortfodsskinke og hvidløg

* Syrlige salater med feta ristet mandler og vinaigrette

* Tomater basilikum frisk mozzarella og fed olie

* Oste oliven grisini

* Vores klassiske tiramisu

Vores grønne vege buffet

8 retter

315,-

* Spicy thai gulerodssuppe med sprøde kerner

* Tørret kinoskaller med salsa

* Bagte rødder efter sæson med salsa verde

* Slider med Falafel med tabouleh

* Spinat lasagne med valnødder

* Stegte knuste kartofler med timian og stegte champignons

* Kolde kartofler vendt med rukola og citron

* Syrlige salater med ristet mandler bær og vinaigrette

* Tomater basilikum hvidløg fed olie

* Chokolade brud med tranebær og masser af nødder