Aften 17-luk

Når du søger lidt særligt eller specielt

Særlige lækkerier

Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra

Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer

10 serveringer kr. 499,- pr. person

Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person

Skal bestilles af hele bordet og senest kl. 19:30

Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert

Frisk bagt tærte med røget laks og persille mayo

Sprød Pani Puri med fiske rogn og creme fraiche

Friskfanget kuller med savoykål sat på sauce af skilt kærnemælk og grøn olie

Rejer i sprød fillodej med urter og chilimayo

Carpaccio af kvæg med aioli, syltede rødløg, tyttebær og revet ost

Spyd af kylling med teriyaki sauce og ristede sesamfrø

Kroketter af kartoffel med trøffel mayo

Langtidsstegt kalve culotte i vores egen høkasse

Glaserede rødder, púre og kartofler i Beurre Monté

Gauteau Marcel med nougattin, friske bær, dutter af kondenseret mælk, Havtornsorbet og honeycomb tuilles

Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra

Månedens menu dining

2 retter 389,-

3 retter 429,-

Farseret kuller i savoy, på bund af skilt kærnemælk og grøn olie

Langtidsstegt ungkvæg fra Himmerland, petit kartofler i Beurre Monté med årstidens grønt og rødvinssauce

FEAG Gateau Marcel med havtorn sorbet, friske bær, sprød nougattin og toppet med honning tuilles

Værsgo' dit valg

a la carte – forret, hovedret og dessert

Din menu – din smag 😉

Snacks som starters:

Rejer i fillodej og urtesvøb med chilimayo
79,-
Sprødstegt kuller i grov panko med vores sauce tatar
79,-
Lille jysk tærte med grøn mayo, rogn og røget laks
89,-
Sprødstegt kartoffelkroketter med trøffelmayo og revet ost
69,-
Saltede mandler, oliven, chips og knæk
79,-
Gratineret hvidløgsbrød med  pisket cremefraiche
69,-

Forretter

Det bedste fra havets bund

Koldrøget laks med urtecreme, håndpillede rejer, rogn, saltet agurk og radiser toppet med grøn olie og rugbrødstuilles

139,-
Farseret fisk

Frisk fanget kuller med savoykål sat på skilt kærnemælk med grøn olie og rogn

129,-
Himmerlands guld

Lyn stegt carpaccio af kalvemørbrad med aioli og trøffelmayo, vesterhavsost, syltede rødløg, syltede tyttebær og jordskokke chips sat på smørristet surdej

149,-
FEAGs  tatar

Tatar af Himmerlands kvæg toppet med trøffelmayo, syltede sennepskorn, syltede rødløg, confiteret æggeblomme,og sprøde jordskokke chips.

139,-

Hovedretter

Friskfanget

Meunier stegt dagens fisk med grillet citron, púre, og små kartofler i Beurre monte, glaseret gulerødder,og årstidens grønt hertil skilt kærnemælk sauce og grøn olie

299,-
Den forbrændte

Helstegt kalvemørbrad fra det skønne Himmerland sat på glaseret rødder, pure, årstidens grønt, fritter, aioli og rødvins glace

349,-
Kærlighed i fad – vores deleret for 2

Helstegt ungkvægs mørbrad, så simpelt som det lyder. Serveret med sprøde fritter, púre, garniture og bearnaisesauce

629,-
For alle os der elsker grøntsager

Reduktion på kokosmælk, rød karry, lime blade, kikærter, citrus, masser af linser og bønner. Små kartofler i Beurre Monte, garniture og tomat salsa. Serveret med puffede pappadoms

259,-
Vores egen jydeschnitzel

Pankopaneret og smørstegt svinemørbrad med sprødstegte petit kartoffeler, ærte fraise og ”dreng” med krydret glace

259,-

Dessert

Jysk baked Alaska

Mazarinbund, sorbet, brændt marenges og friske bær.

99,-
FEAGs Gateau Marcel

Gateau med nougattin, friske bær, dutter af kondenseret mælk, havtornsorbet og honeycomb tuilles

99,-
Den helt syndige

Vi siger bare blødende chokolade og lade fantasien slippe løs - det smager så godt! Serveres med Bourbon vanilje is, friske bær knust kagecrumble og tuilles

99,-
Små og store oste

3 skæve oste fra vores oste mand i Århus med rugbrøds tuilles, salt og sødt.

99,-

Madhusets klassiske caferetter med et tvist

Aften retter

Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.

Madhusets caferetter

Alle vores burgere serveres med sprøde fritter, ketchup og kryddermayo

Pasta Basta

Hvidløgs stegte tigerrejer i klassisk jysk grøn pesto, fløde og små søde tomater. Alt vendt i Fettuccine.

169,-
Jysk Carbonara

Pasta carbonara på Fettuccine, frisk parmesan, syndig fløde, bacon, legeret med æggeblomme, enkel, fed og røget.

169,-
Duften af havet

Rillette af varmrøget laks toppet med lækre håndpillede rejer, et lille hav af urter, friske rogn, persille mayo dutter, små peber drops, syltede rødløg og salat vendt i senneps vinaigrette toppet med rugbrøds tuilles.

169,-
Caesar salat

En lækker salat med en blanding af salatblade og hjertesalat vendt i klassisk cæsar dressing, revet parmasan ost, stegt kylling, stegt bacon, syltede rødløg og sprøde croutoner.

169,-
Fish & Chips deluxe

Deluxe serveres med kuller, Black tiger i fillodej og dagens friskfanget fisk, alt pakket i sprød panko og toppet på vores grove fritter med jysk krydret sauce tatar, chili mayo og grillet citron

199,-
Vores nachos med ost og dip
119,-
Vores nachos med dip og toppet med kylling
149,-
Fiskeburger – NYHED 2025

Sprødstegt kuller i panko toppet med frisk agurk, syltede rødløg, små peber drops og friske salater. Alt smidt i en bolle smurt med vores sauce tatar og serveret med vores grove fritter og aioli

189,-
YODA, ægte bøfsandwich

Vores krogmodne hakkebøf gemt i kraftig brun sovs, bløde løg, peberrod, rødbede, grov jysk remoulade og ketchup, toppet med friske forårsløg og en håndfuld hjemmeristet løg. Alt smidt i en bolle og serveret med vores grove fritter, ketchup og aioli.

189,-
VVB – Viborgs Vildeste burger

Alt det bedste på lag af stegt hakkedreng toppet med vores tomat relish og ost - sprødstegt kylling toppet med bløde løg og bacon - revet gris i BBQ toppet med rørt kål. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo og friske salater. Serveret med vores sprøde grove fritter, ketchup og aioli

189,-
FEAG’s Classico

Du kan frit vælge mellem: Stegt hakkedreng med bacon eller kyllingebryst med bacon, begge med krydret tomat relish, revet ost, stegt bacon, BBQ, agurker, syltede rødløg, ristede løg og friske salater. Alt smidt i bolle smurt med vores chilmayo og serveret med sprøde fritter, ketchup og aioli.

169,-
Vege burger

Stor grillet kikærtebøf, friske salater, små peber drops, syltede rødløg, ristede løg og små stærke overraskelser. Alt smidt i en bolle smurt med vores aioli og serveret med sprøde fritter, ketchup og aioli.

159,-

Selvfølgelig skal junior også have god og lækker mad.

Vores cheeseburger til junior

med fritter og dyp

109,-
Fish & chips til junior

med dip

109,-
Mini Pasta carbonara

parmesan, fløde, æg - enkel, fed og røget

99,-
Vores nachos

med ost, salsa, cremefraiche og guacamole

119,-
Vores nachos toppet med kylling

med ost, salsa, cremefraiche og guacamole

149,-