Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra
Aften 17-luk
Når du søger lidt særligt eller specielt
Særlige lækkerier
Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer
10 serveringer kr. 499,- pr. person
Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet og senest kl. 19:30
Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert
Små luftige jyske hapser med lakse og grøn mayo
Surdejsbrød med tomater og vesterhavs pesto
Rejer i sprød fillodej med urter og dip
Gratineret jomfruhummer i et hav af urter
Stegt pighvar, brændende kærlighed og bisque
Carpaccio af kvæg med basilikum, hvidløg og nødder
Mørk fjerkræ i sprød skal og syltede kantareller
Skønt krydret confiteret andelår med glace på de sidste tyttebær
Confiteret rødkål, bagte æbler og chips
Sprød karameliseret Crème Brûlée med masser af vanilje, toppet med karamelliseret mandler, syltet kirsebær og kirsebær parfaitfløde og rørsukker sat med sæsonens syltede havtorn, havtorn sorbet og knas
Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra
Månedens menu dining
2 retter 319,-
3 retter 379,-
Stegt pighvar, brændende kærlighed, bisque og rucola frit
Kalvemørbrad fra det skønne Himmerland, glaseret rod, pure, flan og syndig fløde med Madagaskar peber
Sprød karamelliseret Creme Brûlée med masser af vanilje, toppet med karamelliseret mandler, syltet kirsebær og kirsebær parfait
Værsgo' dit valg
a la carte – forret, hovedret og dessert
Din menu – din smag 😉
Apertif & Starters:
Champagne Blanc de Blanc
79,-
NV Gremillet Brut Selection
79,-
NV Nuà Brut
69,-
Valdoret Oaked Chardonay
69,-
Snacks som starters:
Rejer i fillodej og urtesvøb med avocadomayo
79,-
Sprødstegt kuller hale i grov panko med vores sauce tatar
79,-
Gratineret jomfruhummer i et hav af urter
99,-
Små luftige jyske hapser med grøn mayo og laks
89,-
Sprød kugle af confiteret and, tyttebær og søde æbler
89,-
Saltede mandler, oliven, chips og knæk
79,-
Hvidløgsbrød og pisket cremefraiche
69,-
Forretter
Det bedste fra havets bund
Stegt pighvar, brændende kærlighed, bisque og rucola frit
169,-
Skønne skaller
Gratineret jomfruhummer i et hav af urter, fennikellini, brændt blomkål og hønsesky
169,-
Himmerlands guld
Lyn stegt carpaccio af kalvemørbrad, vesterhavsost, basilikum, hvidløg, nødder og skøn olie, alt på ristet surdej
159,-
En duft af jul
Confiteret and i sprød skal, søde æbler og syltede kantareller i egen saft og kraft
149,-
Hovedretter
Vinter fisk
Smør stegt pighvar la møllerens med brunet smør på capers, hasselnødder, presset citron, brændt pure og pommes Anna med et twist
289,-
Den forbrændte
Helstegt kalvemørbrad fra det skønne Himmerland sat på glaseret rødder, pure, flan og cognac glace med friske peberkorn og syndig fløde
349,-
Kærlighed i fad – vores deleret for 2
Vores helstegt Cote de bouf, masser af smør og urter, serveret med sprøde fritter, bearnaisesauce og garniture
599,-
For alle os der elsker grøntsager
Reduktion på kokosmælk, rød karry, lime blade, kikærter, citrus, masser af linser og bønner, serveret med puffede pappadoms
259,-
Jule and
Skønt krydret confiteret andelår i egen saft og kraft, sat på glace på de sidste tyttebær, skøn vinter rødkål, pure, bagte æbler og chips
289,-
Dessert
Ikke Risalamande
Sprød karamelliseret Creme Brûlée med masser af vanilje, toppet med karamelliseret mamndler, syltet kirsebær og kirsebær parfaitfløde og rørsukker sat med sæsonens syltede havtorn, havtorn sorbet og knas
89,-
FEAG Cheesecake
Cheesecake på friskost med smørstegte knuste kiks, mango glace, dagens kørte sorbet med sommer sirup og tuilles
89,-
Den helt syndige
Vi siger bare blødende chokolade og lader fantasien slippe løs - det smager skønt! Serveres med vaniljeis og friske bær
99,-
Små og store oste
3 skæve oste fra vores oste mand i Århus med rugbrøds tuilles, salt og sødt.
99,-
Madhusets klassiske caferetter med et tvist
Aften retter
Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.
Madhusets caferetter
Alle vores burgere serveres med sprøde fritter, ketchup og kryddermayo
Pasta Basta
Hvidløgs stegte tigerrejer i klassisk jysk skøn tomatsauce med et twist af friske tomater, timian og hvidløg, vendt i Fettuccine
169,-
Jysk Carbonara
Pasta carbonara på fettuccine, frisk parmesan, fløde, bacon, legeret med æggeblomme - enkel, fed og røget
159,-
Duften af havet
Rillette af varmrøget laks, toppet med håndpillede rejer, et lille hav af urter, estragon dutter, rugbrøds tuilles og salat vendt i senneps vinaigrette
169,-
Smagen af jul
Vores bud på en skøn julesalat toppet på confiteret kål med det møreste kød fra andelåret, friske appelsiner, syrlige salater, sylt af løg og vinaigrette på de sidste tyttebær. Frisk bagt brød og smør.
159,-
Fish & Chips deluxe
Deluxe serveres med Kuller, sprøde Black tiger i eget urtesvøb og dagens friskfanget fisk, alt pakket i sprød panko og toppet på vores grove sprøde fritter med jysk krydret sauce tatar
199,-
YODA, vaskeægte bøfsandwich
Vores krogmodne hakkebøf gemt af kraftig brun sovs, bløde løg, peberrod, æble, grov jysk remoulade, BBQ toppet med frisk karse og en håndfuld hjemme ristet løg. Alt smidt i en bolle med vores chilimayo og grove fritter.
189,-
VVB – Viborgs Vildeste burger
Alt det bedste på lag af stegt hakkedreng toppet med vores tomat relish og ost - sprødstegt kylling toppet med glaseret løg og bacon - revet gris i BBQ toppet med rørt kål. Alt smidt i en bolle smurt med vores chilimayo og friske salater.
189,-
FEAG’s Classico
Du kan frit vælge mellem: Stegt hakkedreng med bacon/kyllingebryst med bacon eller Vege, alle med krydret tomat relish, revet ost, BBQ, sure agurker, ristede løg og syrlige salater, det hele smidt i en bolle smurt med vores chilimayo
159,-
Selvfølgelig skal junior også have god og lækker mad.