Tirsdags gourmet

VI serverer ikke kun lækker gourmet til weekenden og selskaber - spændende gourmet er hver tirsdag fra kl. 17

Menu den 1. april

Forret

Jysk kylling sat på spyd, stegt i teriyaki toppet med syrlig salat, stegt sesam og friske forårsløg

Mellemret

Rørt tatar på den skønneste røde tun med vores eget kimchi, frisk lime, urter og sprøde ris chips

Hovedret

Ungkvægsmørbrad fra Himmerland stegt med rosmarin, timian og fermenteret hvidløg braiseret hjertesalat med sprød krydret pølse sat med peber glace og jordskokker chips

Det perfekte punktum

Vores skønne chokolade Gateau Marcel med frisk sorbet, knust kage og sylt af brombær

med vin fra vores vinkælder til maden samt kaffe til desserten.

Skal bestilles senest kl. 19:30 med mindre andet er aftalt på forhånd

Menuen skiftes hver uge, senest mandag melder køkkenet den nye menu.

4 retter incl. vin til maden og kaffe til desserten

Tirsdags Gourmet 469.-