Lækkerier til de gode dage – de særlige dage eller bare de dage hvor du vil kræse lidt ekstra
Aften 17-luk
Når du søger lidt særligt eller specielt
Særlige lækkerier
Vores social bistro dining menu, med 10 serveringer
10 serveringer kr. 499,- pr. person
Tilhørende vinmenu kr. 399,- pr. person
Skal bestilles af hele bordet og senest kl. 19:30
Snack – forret – mellemret – hovedret – dessert
Små luftige jyske hapser med laks og grøn mayo
Rejer i sprød fillodej med urter og dip
Stegt pighvar, brændende kærlighed og bisque
Dild rimmet rød tun og hvid fisk sat med vores egen ravigote
Carpaccio af kvæg med pesto, tyttebær og revet ost
Spyd af mørbrad med hoisin glace
Kroketter med and og trøffelmayo
Kalvemørbrad fra skønne Himmerland, glaseret rod, puré, flan syndig fløde med Madagaskar peber
Skøn kokosmælk, rød karry, lime blade, kikærter, citrus, linser og bønner med puffede pappadoms
Skøn Mazarin kage toppet med vaniljeis, hvid chokolade mousse, pekannødder, kondenseret mælk, estragon sne, syltede bær og tuilles
Lækkerier til de gode dage – appetitten er ikke så stor, men du vil selvfølgelig gerne kræse lidt ekstra
Månedens menu dining
2 retter 389,-
3 retter 429,-
Rimmet rød tun sat med hvid fisk, dild og brændt aske på løg, hertil vintersalat med sennepskorn og æbler med vores ravigote sauce
Kalvemørbrad fra det skønne Himmerland, glaseret rod, pure, flan Pommes Anna med et twist af selleri, hertil syndig fløde med Madagaskar peber
Skøn mazarin toppet med vanilje is, hvid chokolade mousse, pekannødder, kondenseret mælk estragon sne, syltede bær og tuilles
Værsgo' dit valg
a la carte – forret, hovedret og dessert
Din menu – din smag 😉
Apertif & Starters:
Champagne Blanc de Blanc
79,-
NV Gremillet Brut Selection
79,-
NV Nuà Brut
69,-
Valdoret Oaked Chardonay
69,-
Snacks som starters:
Rejer i fillodej og urtesvøb med guarcamole
79,-
Sprødstegt kuller hale i grov panko med vores sauce tatar
79,-
Små luftige jyske hapser med grøn mayo og laks
89,-
Sprødstegte avokado med grøn mayo
69,-
Lynstegt himmerlandskvæg med pesto og vesterhavsost
79,-
Spyd af mørbrad med jysk hoisin glace
79,-
Saltede mandler, oliven, chips og knæk
79,-
Hvidløgsbrød og pisket cremefraiche
69,-
Forretter
Det bedste fra havets bund
Stegt pighvar, brændende kærlighed, bisque og rucola frit
169,-
Rimmet rød tun
sat med hvid fisk, dild og brændt aske på løg, hertil vintersalat med sennepskorn og vores ravigote sauce
169,-
Himmerlands guld
Lyn stegt carpaccio af kalvemørbrad, vesterhavsost, pesto, syltede tyttebær sat på ristet surdej
159,-
Tartelet Harry
Sprød butterdejsskal med selleri og jordskokke, veloute sat med let stegt kyllingebryst og confiteret rødder
149,-
Hovedretter
Vinter fisk
Smør stegt pighvar a la møllerens med brunet smør på capers, hasselnødder, presset citron, pure og pommes Anna med et twist af selleri og flan
299,-
Den forbrændte
Helstegt kalvemørbrad fra det skønne Himmerland sat på glaseret rødder, pure, flan og cognac glace med friske peberkorn og syndig fløde
349,-
Kærlighed i fad – vores deleret for 2
Helstegt ungkvægs mørbrad, så simpelt som det lyder. Serveret med sprøde fritter, bearnaisesauce og garniture
629,-
For alle os der elsker grøntsager
Reduktion på kokosmælk, rød karry, lime blade, kikærter, citrus, masser af linser og bønner, serveret med puffede pappadoms
259,-
Vores egen jydeschnitzel
Pankopaneret og smørstegt svinemørbrad med sprødstegte kartoffel stykker, krydret glace og løg quiche toppet med sprød bacon
259,-
Dessert
Skøn svampet Mazarin
Med vanilje is, hvid chokolade mousse, pekannødder, kondenseret mælk, estragon sne, syltede bær og tuilles
89,-
FEAG Cheesecake
Cheesecake på friskost med smørstegte knuste kiks, bær glace, dagens kørte sorbet med tuilles
89,-
Den helt syndige
Vi siger bare blødende chokolade og lader fantasien slippe løs - det smager skønt! Serveres med vaniljeis og friske bær
99,-
Små og store oste
3 skæve oste fra vores oste mand i Århus med rugbrøds tuilles, salt og sødt.
99,-
Madhusets klassiske caferetter med et tvist
Aften retter
Klassiske caferetter med vores eget tvist – der gør det til vores. Håber at der er noget der også kan friste og smage dig.
Madhusets caferetter
Alle vores burgere serveres med sprøde fritter, ketchup og kryddermayo
Pasta Basta
Hvidløgs stegte tigerrejer i klassisk jysk skøn tomatsauce med et twist af friske tomater, timian og hvidløg, vendt i Fettuccine
169,-
Jysk Carbonara
Pasta carbonara på fettuccine, frisk parmesan, fløde, bacon, legeret med æggeblomme - enkel, fed og røget
159,-
Ren hygge fra Kyst
Rillette af varmrøget laks toppet med lækre håndpillede rejer, et lille hav af urter, grøn mayo dutter og salat vendt i senneps vinaigrette. Frisk bagt brød og smør
169,-
Smagen af vinter
Vores bud på en skøn vintersalat toppet med røget svinemørbrad, friske appelsiner, syrlige salater, sylt af løg og vinaigrette på de sidste tyttebær. Frisk bagt brød og smør
159,-
Fish & Chips deluxe
Deluxe serveres med Kuller, sprøde Black tiger i eget urtesvøb og dagens friskfanget fisk, alt pakket i sprød panko og toppet på vores grove sprøde fritter med jysk krydret sauce tatar
199,-
YODA, vaskeægte vinter bøfsandwich
Vores krogmodne hakkebøf gemt i kraftig brun sovs, glaseret løg, peberrod, æble, BBQ, grov jysk remoulade, toppet med forårsløg og en håndfuld ristet løg. Alt i en bolle.
189,-
Viborgs rigtige bud på en mini slider i eget hjemmebag: * Langtidsstegt ungkvæg med vores salsa og rørt avokado * Sprødstegt kylling med bacon, ost og krydret dip * Revet gris rørt i vores egen BBQ og toppet med rørt kål.
179,-
VVB – Viborgs Vildeste burger
Alt det bedste på lag af stegt hakkedreng toppet med vores tomat relish og ost - sprødstegt kylling toppet med glaseret løg og bacon - revet gris i BBQ toppet med rørt kål. Alt smidt i en bolle smurt med chilimayo og friske salater.
189,-
FEAG’s Classico
Du kan frit vælge mellem: Stegt hakkedreng med bacon/kyllingebryst med bacon eller Vege, alle med krydret tomat relish, revet ost, BBQ, sure agurker, ristede løg og syrlige salater, det hele smidt i en bolle smurt med vores chilimayo
169,-
Selvfølgelig skal junior også have god og lækker mad.